Frans Lindbergs väg 11

I ett radhus byggt 1983 ligger dessa 10 marklägenheter med egen altan och en stor gemensam gräsmatta. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjligheter.

På promenadavstånd når man skola, friluftsbad, idrottsplats, affärer, tågstation där Pågatågen stannar samt bussförbindelser.

Fr. Lindbergs v/Krukmakargatan

På Krukmakaregatan och Frans Lindbergs väg ligger dessa radhus om totalt 13 st lägenheter byggda 1991. Varje lägenhet har en egen liten trädgård och i området finns en lekplats för de minsta barnen.  Gemensam tvättstuga och gott om fria parkeringsplatser.

På promenadavstånd når man skola, friluftsbad, idrottsplats, affärer, tågstation där Pågatågen stannar samt bussförbindelser.

Motionsvägen/Kanalgatan

De 13 marklägenheterna omger en stor gräsmatta med lekplats. Lägenheterna är byggda i mitten av 1980-talet och har en gemensam tvättstuga och gott om parkeringsplatser.

På promenadavstånd når man skola, friluftsbad, idrottsplats, affärer, tågstation där Pågatågen stannar och bussförbindelser.

Torggatan 15

I ett radhus från 1960-talet ligger dessa 8 marklägenheter med charm. Huset ligger invid Bygdegården och är omgiven av stora grönytor. Alla lägenheterna har egen altan och en stor gemensam gräsmatta. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

På promenadavstånd når man skola, friluftsbad, idrottsplats, affärer, tågstation och bussförbindelser.