Brinkehemsvägen 1-3

På Brinkehemsvägen ligger 16 lägenheter, byggda 1992, med lätt tillgänglighet och en bedårande utsikt över Brösarps norra backar. Närmaste granne är äldreboendet Brinkehem med välbesökt dagcentral. Lägenheterna i suterrängplan har inglasad altan på entrésidan. Övriga lägenheter har inglasad balkong. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet.

I Brösarp finns affärer, restauranger, apotek, vårdcentral och goda bussförbindelser.

Smedjevägen / Brunnsviksvägen

I Brösarps mest centrala fastighet inryms 10 bostadslägenheter, byggda 1993. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet. I gatuplan finns för närvarande apotek och en restaurang. Promenadavstånd till övriga affärer, restauranger, vårdcentral och goda bussförbindelser.

Granvägen 2-4

I Brösarp på Granvägen 2 och 4 ligger två radhus om vardera 4 marklägenheter. Lägenheterna är från 1950-talet och har gemensam tvättstuga i källaren. Generöst tilltagna grönytor omgärdar husen och varje lägenhet har sin egen lilla uteplats. På promenadavstånd finns affärer, apotek, vårdcentral, restauranger och bussförbindelser.

Granvägen 6-14

På Granvägen 6-14 ligger dessa radhus om totalt 15 marklägenheter. Lägenheterna är från slutet av 1970-talet och har tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet. Generöst tilltagna grönytor omgärdar huset och varje lägenhet har sin egen lilla altan. På promenadavstånd finns affärer, apotek, vårdcentral, restauranger och bussförbindelser.

Höjerensvägen 6

På Höjerensvägen 6 ligger detta radhus med 7 marklägenheter. Lägenheterna är från 1960-talet har gemensam tvättstuga i källaren. Generöst tilltagna grönytor omgärdar huset och varje lägenhet har sin egen lilla altan. På promenadavstånd finns affärer, apotek, vårdcentral, restauranger och bussförbindelser.

Backsippevägen 2

På Backsippevägen ligger detta radhus med 8 marklägenheter. Lägenheterna från slutet av 1960-talet har gemensam tvättstuga i källaren. De större lägenheterna har garage i källarplanet. Generöst tilltagna grönytor omgärdar huset och varje lägenhet har sin egen lilla altan. På promenadavstånd finns affärer, apotek, vårdcentral, restauranger och bussförbindelser.

Plommonvägen / Körsbärsvägen

Kvarteret Nyhem, från 1991, består av en blandad bebyggelse med 59 lägenheter om 2, 21⁄2 eller 31⁄2 rum och kök i 1-plans och 2-plans radhus och parhus längs Körsbärsvägen, som går genom hela området. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet. I områdets mitt ligger lekplatsen inbäddad i lummig grönska. Varje lägenhet har en tilltagen trädgårdstäppa, som hyresgästen sköter själv.

I Nyhem bor man med naturen som granne och ändå på promenadavstånd till Brösarps centrum med affärer, restauranger, apotek, vårdcentral och bussförbindelser.

Bengtemöllevägen 4-26

I kvarteret Trädgårdsmästaren på Bengtemöllevägen har vi lägenheter både i en-plans radhus och i friliggande 11⁄2-plans hus. Det finns totalt 29 lägenheter, byggda runt mitten av 1980 talet, fördelade på 2, 21⁄2 och 4 rum och kök. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet.

I Trädgårdsmästaren har man både nära till naturen med vandringsleder och till Brösarps centrum med affärer, apotek, vårdcentral och bussförbindelser.