Kulturhusets evenemang

Välkomna till Tomelilla kulturhus

I Tomelilla finner ni ett varierat kulturutbud. Vi bjuder på föreläsningar, teaterföreställningar, musikkvällar och mycket mer. 
Kulturhuset är en fantastisk mötesplats för social gemenskap, en plats som är tillgänglig för alla och som erbjuder olika aktiviteter. 
Vår ambition är att erbjuda något för alla, stora som små.

Vårt program är varierat och vi hoppas att det finns något som tilltalar just dig. Förutom det vi erbjuder i programmet så pågår det ständigt löpande verksamhet i huset. Ny media kommer till biblioteket, projekt pågår i samverkan med andra verksamheter i kommunen och även med de andra kommunerna runt omkring.

Förskolor och skolor besöker verksamheterna i kulturhuset. 
Bildkonstskolan är i full gång med sin verksamhet för barn och unga.
Vårt Jazzarkiv registrerar och tar emot donationer regelbundet.

I kulturhuset finns möjlighet till spännande och oväntade möten! 
Välkommen – in genom våra dörrar och via vår hemsida/Facebook – till en spännande upplevelse i Tomelilla kulturhus!

Alla evenemang i Tomelilla kulturhus har fri entré!

Vid program markerade med föranmälan har vi ett begränsat antal platser och du behöver anmäla dig i förväg. Anmäl dig inne på Kulturhuset eller ring och anmäl dig på 0417-181 90 eller 0417-181 16.

Kan du inte komma? Glöm inte att avboka i tid så att någon annan kan få din plats! Om inget annat anges hålls arrangemangen i Tomelilla kulturhus.

Turistbyrån säljer även biljetter till alla Teaterföreningens föreställningar.

Samtliga publika utrymmen i Tomelilla kulturhus är tillgängliga med exempelvis hiss och hörhjälpmedel finns i konsthall och föreläsningssal.
Vi reserverar oss för programändringar och feltryck.