Visningar och program

Lyssna

Öppna visningar

De öppna visningarna är kostnadsfria och främst riktade mot en vuxen publik. Visningen tar ca 40 min.

 

Christina Skårud

Lördag 15/12 kl.13.00

 

 

Tisdag 18/12 kl. 17
Varmt välkomna till Tomelilla konsthall på SKAPA-visning med julmys!

Just nu visas utställningen SKAPA – med gemensamma krafter på nedre plan Tomelilla konsthall. Under ett helt år har det skapats och samverkats inom det kreativa integrationsprojektet SKAPAs ramar. Varje måndagseftermiddag har en grupp bestående av ungefär 20 deltagare per gång träffats och fått prova på en uppsjö av olika slöjd- och hantverksmetoder och skapat egna och gemensamma verk.

Tisdagen den 18/12 kl. 17.00 bjuder SKAPA-deltagarna in till en deltagarledd visning av utställningen. Kom och låt dig inspireras och lyssna till berättelser om fantasifyllda borstbindningsprojekt, singlade bollar och om en klackmatta som bär på hundratals berättelser.
Konsthallen bjuder på glögg och pepparkakor!

Boka en visning

Tomelilla Konsthall erbjuder även bokade visningar för grupper. Som grupp räknas sällskap på upp till 30 personer. Konstföreningar, arbetslag, privata sällskap och andra grupper som önskar att få en fördjupad kunskap kring aktuell utställning är välkomna att boka in en visning (vardagar, dag- eller kvällstid). Kostnaden för en visning är 700kr.

För information om pedagogisk verksamhet för skolor, se under fliken ”Barn, ungdom, skola”.

Vi har alltid fri entré till våra utställningar.