Mitt på Österlen ligger denna mysiga ort med skola, förskola, idrottsplats och friluftsbad i byn. Önskar du pendla finns det goda förutsättningar för detta då tågstationen ligger inom gångavstånd och busshållplats för Skåne-Expressen finns uppe vid väg 11. 

Samtliga lägenheter i Smedstorp har antingen en trädgård, täppa eller en uteplats som man själv sköter om samt att man ansvarar för snöröjningen vid entrén och fram till gångbanan.

Frans Lindbergs väg 11

I ett radhus byggt 1983 ligger dessa 10 marklägenheter fördelade på 6 stycken 2 rok (66 kvm) och 4 stycken 3 rok (78 kvm).

Varje lägenhet har en egen uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torkmöjligheter och de hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader. Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Frans Lindbergs väg 5 & Krukmakargatan 10-16

På Krukmakaregatan och Frans Lindbergs väg byggdes dessa trevliga radhus 1991. De består av 13 marklägenheter fördelade på 8 stycken 2 rok (73 kvm) och 5 stycken 3 rok (83 kvm).

Varje lägenhet har en egen liten trädgård och i området finns en lekplats för de minsta barnen. Gemensam tvättstuga finns i närliggande byggnad, skild från lägenheterna. Lägenheterna hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Motionsvägen 1-7 & Kanalgatan 2-4

De 13 marklägenheterna (3 rok om 78 kvm) omger en stor gräsmatta med lekplats.

Lägenheterna är byggda i mitten av 1980-talet och har en gemensam tvättstuga och gott om parkeringsplatser. Lägenheterna hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Torggatan 15

Radhuset är från 1960-talet och består av 8 marklägenheter fördelade på 4 stycken 1 rok (40-51 kvm), 2 stycken 2 rok (59 kvm) och 2 stycken 3 rok (76 kvm).

Alla lägenheterna har en egen uteplats på både fram- och baksida och den gemensamma tvättstugan finns i källaren. Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Motionsvägen 8 A-G

Den 1 juni 2021 flyttar de första hyresgästerna in på denna ljusa och trevliga fastighet. Fastigheten inhyser 7 marklägenheter, fördelade på 1 styck 1 rok (35 kvm), 4 stycken 2 rok (54 kvm) och 2 stycken 3 rok (74 kvm). Samtliga lägenheter har egen uteplats och gräsplätt.

Lägenheterna har en god planlösning och hög materialstandard, som helkaklade badrum, ekparkettgolv, diskmaskin, egen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Alla lägenheter har utöver detta även golvvärme som ingår i hyran. Kostnad för vatten och el tillkommer.

Bostäderna har externa förråd och det finns miljöhus, cykelställ och gott om parkeringsplatser. En grönskande trädgård att njuta av med parkbänkar och äppelträd samt lekplats med sandlåda, gungbräda, pilkojor med mera.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.