Det kan inte bli mycket bättre om du letar efter den lilla, lantliga orten men ändå med bra kommunikationer. Här har du gångavstånd till både Lunnarps tågstation och busshållplatsen vid väg 11. Det finns även en del fina cykelstråk till Kivik, Simrishamn och Ystad.

Samtliga lägenheter i Lunnarp har antingen en trädgårdstäppa eller en uteplats som man själv sköter om samt att man ansvarar för snöröjningen vid entrén och fram till gångbanan.

Fredrik Hallgrens väg 8

I ett charmigt radhus från 1960-talet med egen uteplats ligger dessa 6 marklägenheter fördelade på 2 stycken 1 rok (51 kvm), 2 stycken 2 rok (60 kvm) och 2 stycken 3 rok (76 kvm).

Huset ligger längst in på en lugn villagata. På området finns det en stor gemensam gräsmatta och den gemensamma tvättstugan finns i källaren. Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Markvägen 1-2

Längst ned i vändzonen på denna lugna villagata har Österlenhem 8 stycken 1-plans marklägenheter och 1 stycken 1 ½-plans lägenhet byggda 1990. Lägenheterna är fördelad på 5 stycken 2 rok (70 kvm), 3 stycken 3 rok (86 kvm) samt 1 ½-plans lägenheten är på 5 rok (111 kvm). Förutom en egen trädgårdstäppa finns det stora grönområden i närheten.

Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjligheter. Lägenheter hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.