Här får du möjlighet att finna harmonin med att bo granne med den fantastiska naturen och ändå bo i hyreslägenhet. I området finns det stora naturreservat och många vackra vandringsleder, varav en del är utmärkta för MTB-cykling.

Det finns goda bussförbindelser till Tomelilla, Simrishamn och Kristianstad och orten är utrustad med bland annat matbutik, apotek, utegym, café och restauranger, vårdcentral, bibliotek, skola och förskola. 

Brinkehemsvägen 1-3

På Brinkehemsvägen ligger 16 lägenheter, byggda 1992, med lätt tillgänglighet och en bedårande utsikt över Brösarps norra backar. Lägenheterna är fördelade på 8 stycken 2 rok (74 kvm) och 8 stycken 3 rok (85-87 kvm).

Närmaste granne är äldreboendet Brinkehem med välbesökt dagcentral. Lägenheterna i suterrängplan har inglasad altan på entrésidan och övriga lägenheter har inglasad balkong. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet. Lägenheter hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Smedjevägen / Brunnsviksvägen

I Brösarps mest centrala fastighet, byggd 1993, inryms 10 bostadslägenheter fördelade på 1 styck 1 rokv (36 kvm), 2 stycken 1 rok (41-46 kvm), 3 stycken 1,5 rok (54-61 kvm), 3 stycken 2 rok (68-77 kvm) och 1 styck 2,5 rok (83 kvm). 

Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet. I gatuplan finns för närvarande ett apotek och en restaurang.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Granvägen 2-4

I Brösarp på Granvägen 2 och 4 ligger två radhus om vardera 4 marklägenheter, samtliga 2 rok (69 kvm). Lägenheterna är från 1950-talet och har gemensam tvättstuga i källaren. 

Varje lägenhet har sin egen lilla uteplats och kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Granvägen 6-14

På Granvägen 6-14 ligger dessa radhus om totalt 15 marklägenheter, fördelade på 10 stycken 2 rok (61 kvm) och 5 stycken 3 rok (75 kvm). Lägenheterna är från slutet av 1970-talet och har tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet.

Varje lägenhet har en egen uteplats. Lägenheterna hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader. Du har även ett eget abonnemang för vatten och debiteras detta separat av leverantör.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Höjerensvägen 6

På Höjerensvägen 6 ligger detta radhus med 7 marklägenheter fördelade på 4 stycken 1 rok (46 kvm) och 3 stycken 3 rok (75 kvm). Lägenheterna är från 1960-talet har gemensam tvättstuga i källaren.

Varje lägenhet har en egen uteplats och kabel-tv ingår som standard. Alla lägenheter är även utrustade med fiber.

Backsippevägen 2

På Backsippevägen ligger detta charmiga radhus från slutet av 1960-talet. Här finner du 8 marklägenheter fördelade på 5 stycken 1 rok (41 kvm) och 3 stycken 3 rok (72 kvm).

Den gemensamma tvättstugan finner du i källaren och varje lägenhet har en egen uteplats. De större lägenheterna har garage i källarplan som ingår i hyran. Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber.

Plommonvägen 5-7 & Körsbärsvägen 1-67

Kvarteret Nyhem, från 1991, består av en blandad bebyggelse med 1-plans och 2-plans radhus och parhus längs Körsbärsvägen. Vi har totalt 59 lägenheter om 17 stycken 2 rok (64 kvm), 36 stycken 2,5 rok (72-82 kvm) och 6 stycken 3,5 rok (105 kvm i 2 plan).

Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet. I områdets mitt ligger lekplatsen inbäddad i lummig grönska. Varje lägenhet har en tilltagen trädgårdstäppa, som hyresgästen sköter själv. Lägenheter hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber. För den som är intresserad av att förvara sin bil i garage har vi garageplatser för uthyrning.

Bengtemöllevägen 14 & 22-26

I kvarteret Trädgårdsmästaren på Bengtemöllevägen har vi 24 radhuslägenheter som är byggda runt mitten av 1980-talet. Lägenheterna är fördelade på 16 stycken 2 rok (63 kvm), 8 stycken 2 1⁄2 rok (67 kvm).

Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkmöjlighet i badrummet. Samtliga lägenheter hyrs ut med kallhyra vilket gör att du har själv möjlighet att påverka dina uppvärmningskostnader.

Kabel-tv ingår som standard och alla lägenheter är utrustade med fiber. För den som är intresserad av att förvara sin bil i garage har vi garageplatser för uthyrning.