Österlenhem inleder samarbete med Boplats Syd

Vi har nu stängt vår sida för nyregistrering, inloggning till "Min sida" samt annonsering av lediga lägenheter, som en förberedelse på vår övergång till Boplats Syd.

Önskar du kunna söka våra lediga lägenheter i fortsättningen behöver du skapa ett konto hos Boplats Syd samt betala in årsavgiften till dem. Du som har köpoäng hos oss idag ochredan är registrerad eller registrerar dig hos Boplats Syd och betalar in årsavgiften, senast den 31 december 2022, får köpoängen överförda automatiskt. Kan du inte se att dina köpoäng från oss är överförda, behöver du kontakta Boplats Syds kundtjänst senast den 31 december 2022. Du kan kontrollera om köpoängen har följt med, från och med 9 maj, genom att logga in på Boplats Syds hemsida.

Behöver du hjälp med registreringen är du välkommen att kontakta Boplats Syds kundtjänst, telefon: 010-20 22 500 och för övriga frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Vi kommer att börja annonsera via Boplats Syds hemsida från och med den 23 maj 2022. Nedan finner ni en länk till deras hemsida.