Nyhet

Lyssna

Vi söker fastighetsskötare

Vi söker en ersättare för en av våra fastighetsskötare som har headhuntats och ska pröva sina vingar på annat håll. Vi behöver även utöka styrkan då byggnation av fler lägenheter är på gång. Du som gillar fastigheter, människor, att ha eget ansvar över dina arbetsuppgifter och tillhöra en liten grupp som stöttar och supportar varandra och hjälps åt. Ja då har du hittat rätt.

Som fastighetsskötare på Österlenhem kommer du att ansvara för ett fastighetsområde och vara företagets närmaste kontakt med hyresgästerna. Arbetsuppgifterna är varierande och man kommer att arbeta med en mängd olika saker som:

- löpande fastighetsunderhåll, åtgärda felanmälningar, rondering av tekniska utrymmen, brandanläggningsansvar, kontroll av hissar m.m. enligt myndighetskrav, lekplatskontroller, enklare VVS-, el-, bygg-, mark- samt tvättutrustningsreparationer, felsökning på el, vs och ventilation m.m, m.m.

Vi söker dig som gått en utbildning inom fastighetsskötsel alternativt likvärdig utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. 

För mer uppgifter om tjänsten vänder du dig till EF Sverige AB som är de som hjälper oss med rekryteringen. Är du intresserad kontakta  Sandra Malm på telefon 0704-18 76 72, sandra@remove-this.enfuturum.se

Vi svarar gärna på frågor om ni vill kontakta oss men själva rekryteringsarbetet sköts av Sandra m.fl.