Österlenhem och Covid-19 uppdaterad 7/1-2022

På grund av den ökande smittspridningen kommer vi åter att stänga kontoret för besök, men det kommer fortfarande gå bra att boka besök om ärendet inte går att lösas över telefon. Lägenhetsvisningar kommer att ställas in och vi kommer att be de som flyttar ut att fota och maila in bilder som vi kan visa för de som går vidare i urvalet. Vi fortsätter att arbeta utifrån rådande riktlinjer gällande pandemin. För våra öppettider, klicka på länken Kontakta Österlenhem.

Hyresgäster som ska flytta till eller ifrån oss kommer överens med uthyraren vad som gäller vid slutbesiktning och nycklar. Alla in- och utflyttningar kommer att ske som planerat enligt våra rutiner så att vi alla ska känna sig trygga. 

Vi tar emot felanmälan som vanligt, men kom ihåg att avboka om du eller någon i hushållet uppvisar symptom på covid-19. Kontrollera även att ditt telefonnummer stämmer på "Min sida" (länk till inloggning längre ner).

Det är viktigt för oss alla att hålla avstånd, så när vi ska utföra arbete i din lägenhet behöver ni vara i ett annat rum eller utanför lägenheten. Följs inte dessa restriktioner kommer fastighetsskötaren eller vår entreprenör inte kunna utföra sitt jobb och arbetet avbryts.  Allt för er och för vår säkerhet.

Välkommen att kontakta oss på mail: info@remove-this.osterlenhem.remove-this.se eller gör din felanmälan här: Felanmälan eller ring oss på telefon 0417 - 184 20. Våra öppettider finner du genom att klicka på länken Kontakta Österlenhem.

Länk till "Min sida"