Nyheter

Bild på nuvarande torget
Published:

Allmänheten har tyckt till om torget

Tidigare i år hade allmänheten möjlighet att tycka till om utsmyckning och aktiviteter på torget i centrala Tomelilla genom att svara på en digital enkät.

Hyreshus
Published:

Österlenhem - Lediga lägenheter just nu

Pga tekniska problem går det inte att logga in just nu. Nedan kan du se vilka lägenheter som är sökbara. Du gör en intresseanmälan genom att maila till: info@osterlenhem.se.

Bifoga ditt namn, personnummer, kontaktuppgifter, antal i hushållet och total inkomst efter skatt. Glöm…

Bilden visar en skiss på den nya cykelbanan.
Published:

Byggstart för cykelbana – en del i utvecklingen av centrala Tomelilla

Nu startar byggnationen av en ny cykelbana för att binda ihop södra delen av Tomelilla, centrum och stationen på ett trafiksäkert sätt.

Bild på var cykelvägen kommer byggas.
Published:

Byggstart för cykelbana

Under vecka 36 börjar arbetet med att bygga ny cykelbanan på sträckan Ullstorpsvägen-Gustavsgatan- Gustavs torg. Denna del av cykelbanan beräknas vara klar under vecka 42.

Cykelbanan är en del i utvecklingen av Tomelilla centrum och ska binda ihop södra delen av Tomelilla,…

Förskola
Published:

Har du betalat rätt barnomsorgsavgift?

Under september månad genomför Tomelilla kommun en kontroll av avgiften för barnomsorg som betalats in under 2019. De inkomstuppgifter som lämnats till kommunen jämförs med taxerade årsinkomster hos Skatteverket.

Rättvis avgift
Det är en rättvise- och trygghetsfråga att alla…

Published:

Österlenhem - Tekniska problem med felanmälan, lediga lägenheter & "Min sida"

Vi har för närvarande problem med vårt datasystem vilket gör att ni inte kan göra en felanmälan via hemsida, logga in på "Min sida" eller se lediga lägenheter. Vi arbetar med att lösa problemet!

 

Tack för er förståelse!

Bassäng på Österlenbadet
Published:

Nu öppnar Österlenbadet

Från och med onsdagen den 8 september planerar vi för ordinarie öppettider på Österlenbadet, men redan denna vecka öppnar vi för morgonsim och föreningsaktiviteter.

Några saker som är bra att veta inför ditt besök:

  • vi uppmanar alla badgäster att hålla avstånd och visa hänsyn
Person på toppen av ett berg.
Published:

Tomelilla kommun vill ta del av invånarnas uppfattning

I dagarna kommer 1200 invånare i kommunen att få brev från Statistiska centralbyrån (SCB). Det handlar om den stora medborgarundersökningen som Tomelilla kommun anslöt sig till i år, tillsammans med 161 andra kommuner.

Published:

Låna en el-lådcykel i höst

Nu finns tider att boka året ut för att testa om el-lådcykel är något för dig. El-lådcykeln bokas digitalt och hämtas ut på kommunhuset.

Per-Marin Svensson och Henrik Lundblad
Published:

Möt oss på barnens dagar

I helgen firas Barnens dag på Tosselilla i Tomelilla, ett arrangemang som kommunen är med och stödjer. Per-Martin Svensson (M), kommunalråd, invigningstalar på lördag klockan 13. Tillsammans med Henrik Lundblad, näringslivschef, finns han på plats i direkt anslutning till…