Nyheter

Häng med i debatten

Nu kan du titta och lyssna på kommunfullmäktiges sammanträden i direktsändning via webben. Du kommer även att kunna se kommunfullmäktiges möten i efterhand.

- Att direktsända kommunfullmäktiges sammanträden är ett sätt att öka öppenheten och insynen i Tomelilla kommun och ger fler möjlighet att följa sammanträdena utan att vara på plats, säger Anette Thoresson - kommunfullmäktiges ordförande. 

Kommunfullmäktiges möten sänds live från Folkets park i Tomelilla. Kameror visar vad som händer i salen. Talarstolarna och presidiet syns i bild. Du kommer även att kunna välja en vy för att titta närmare på de presentationer som görs på skärmen i salen.

Fullmäktige sammanträder i regel en gång per sjätte vecka och sammanträdena är offentliga. Vilka ärenden som behandlas på kommunfullmäktige visas i en lista på sidan för den aktuella webbsändningen.

  • Nästa kommunfullmäktige startar klockan 19.00 den 14 februari
  • Kortadressen till sidan är tomelilla.se/webbtv

Titta i efterhand

Efter sammanträdet placeras sändningen i ett arkiv. Du kan där se sändningen i sin helhet eller endast det ärende som du är intresserad av. Du kan också välja att snabbspola och pausa under sändningen.