Nyheter

Välkommen på inspirationslunch med Företagarna och Tomelilla kommun!

Den 24 augusti är du som företagare välkommen på en inspirationslunch. Vi bjuder på lunch. Paul Graham Raven kommer föreläsa om möjliga framtider kopplat till företagande och klimat.

Inspirationslunchen hålls i form av en workshop med temat ”Hur kommer ditt företag se ut 2050”

Är du företagare som är intresserad att försöka lyfta blicken för att försöka kartlägga möjliga framtider för ditt företag? Då ska du komma på vår inspirationslunch den 24 augusti. Vi bjuder på lunch, vid matpreferenser meddela via mejl till naringsliv@remove-this.tomelilla.remove-this.se 

Föreläsare för kvällen är Paul Graham Raven, Futures analyst. Paul är en mångsidig skribent och forskare vars specialiteter gör honom idealisk för projekt som syftar till att kartlägga möjliga framtider och föra dem till liv. Under dagen kommer Paul hålla i en workshop där du som företagare får möjlighet att utforska hur samhället kan se ut 2050 och vilken roll ditt företag och du som företagare skulle kunna ha då. Workshopen kommer bland annat fokusera på hur klimatförändringar och klimatomställningen kan forma framtiden i Tomelilla men även andra stora förändringar som ekonomi, infrastruktur och teknologi. Workshopen kommer främst vara på engelska.

Datum: 24 augusti

Tid: 11.30–14.00. Lunch 11.30–12.00. Inspirationsföreläsningen är 12.00–13.30

Plats: Tryde 1303

För vem? För dig företagare som är nyfiken att tänka på hur framtiden kan se ut för ditt företag.

Anmäl dig: http://simplesignup.se/event/205949-hur-kommer-ditt-foeretag-se-ut-2050

Välkommen!