Nyheter

Gå för psykisk hälsa i Ystad sandskog

Välkommen att gå för psykisk hälsa i Ystad sandskog söndag 8 oktober med start klockan 13. Kom som du är och gå, lunka eller spring valfri sträcka. Vi samlas där slingorna börjar (Skvadronsvägen) och börjar med lätt uppvärmning tillsammans med Britt-Marie Wrahme. Alla ger sig i väg på vald slinga/sträcka. ”Walk and Talk” ger dig möjlighet att promenera och samtala med en person med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och återhämtning.Efter målgång serveras korv med bröd, vatten, frukt och choklad. Friluftsfrämjandet och Häng med oss ut – friluftsliv för bättre psykisk hälsa – medverkar och på plats bjuds du även på värmande dryck från Fogarolli. Vi avrundar eftermiddagen cirka 14.30 med prisutdelning på din deltagarlott.

Ingen föranmälan behövs och arrangemanget är kostnadsfritt

Mer information: Marie Gassne marie.gassne@remove-this.skane.remove-this.se 044-309 44 och Erika Sandberg erika.sandberg@remove-this.ystad.remove-this.se  0411-57 72 11.

Sydöstra Skånes fem kommuner i samarbete med Intresseföreningar och vuxenpsykiatrin VO Kristianstad välkomnar till en inspirerande utomhusaktivitet i anslutning till Världshälsodagen för psykisk hälsa 2023. Arrangemanget är en del av Skåneveckan för psykisk hälsa.