Nyheter

Camilla Andersson blir ny socialchef

Den 1 september tillträder Camilla Andersson tjänsten som socialchef i Tomelilla kommun. Hon är sedan fem år tillbaka omsorgschef i kommunen och har dessförinnan arbetat i kommunen i slutet av 1990-talet.

- Vi har de senaste åren påbörjat en resa som jag värnar om att fortsätta. Vi är i en utvecklingsfas, har hög kvalitet på vårt arbete och medarbetare som vill och kan bidra med invånarna i fokus, säger Camilla Andersson.

Tomelilla kommun är en kommun som vill ligga i framkant, en kommun som det ska vara bra att både bo och arbeta i.
- Vi vill helt enkelt att Tomelilla ska vara en kommun vars goda kvalitet man pratar om och uppmärksammar, säger Camilla Andersson.

Kommundirektör Britt-Marie Börjesson håller med och är glad att det är just Camilla Andersson som tillträder tjänsten som socialchef.
- Camilla har både det driv och den ambition som behövs i socialchefsrollen. Hennes långa erfarenhet och att hon arbetat hos oss sedan tidigare innebär att Camilla har full koll på uppdraget och det viktiga arbete vi behöver fortsätta leverera och vidareutveckla.

Som socialchef kommer Camilla Andersson också att ta en plats i kommunledningen.
- För mig är det spännande att ta ytterligare ett kliv mot att se helheten i alla våra verksamheter, få lära av andra och samtidigt kunna bidra med mitt, säger Camilla Andersson.