Nyhet

Lyssna

Det kom ett brev till rektorn

Arbetet som skolledare kan vara både stressigt och pressande, men när man som Tommy Göransson, rektor på Odenlundsskolan får ett brev som detta från några elever - då känns jobbet bara fint!

"Hej!
Vi är 3 elever i åk 6 från Odenslundsskolan och vi vill gärna berätta om vad vi tycker om just vår skola.

På vår skola behandlas alla lika, det förekommer inte bråk så ofta och om det någon gång blir bråk så löser det sig väldigt snabbt.
Vi får ofta vara med och bestämma. Vi lär oss mycket på vår skola för att våra lärare lär ut på ett bra sätt så att alla förstår.
Lärarna är ‘’stränga’’ men ändå roliga, de nya lokalerna är fräscha, maten är oftast god och det finns flera alternativ att välja mellan.

Vår skola är inte så stor vilket gör att vi inte är så många i varje klass, vi har en bra rektor som går runt och pratar med eleverna och han känner oss alla.
Det finns mycket fin natur runt om skolan. På idrott ute brukar vi springa “terrängrundan” som är en sträcka av grusväg och en stig i ett litet skogsparti. Vi tycker också vårt projekt “Grön skolgård” är bra för att eleverna får känna hur det är att få jord mellan fingrarna.

Vi har ett nyrenoverat bibliotek som är i samma byggnad som skolan. Det är bra.

Greta ,Erica, Alexander
Glada elever i sexan på Odenslundsskolan"

  • De nya lokalerna är fräscha, maten är oftast god och det finns flera alternativ att välja mellan.
  • Vi har ett nyrenoverat bibliotek som är i samma byggnad som skolan. Det är bra.
  • Det finns mycket fin natur runt om skolan.