Som medarbetare i Tomelilla kommun får du möjlighet att göra skillnad varje dag. Hos oss finns en mängd olika arbetsuppgifter och uppdrag. Vi arbetar för barnen, för de äldre, för de som behöver extra stöd, vi gör kultur och fritidsverksamhet lättillgänglig och arbetar för en god infrastruktur och miljö för alla som rör sig i kommunen.

Den stora variationen återspeglar kommunens breda uppdrag. Bland våra drygt 800 anställda finns över 200 yrken, alla med målet att ge kommunens invånare bästa möjliga service.

Som arbetsgivare fokuserar vi på att tillsammans med våra anställda skapa en god arbetsmiljö. Vi arbetar för att erbjuda goda anställningsvillkor och skapa förutsättningar så att våra anställda ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Om du jobbar hos oss är kompetensutveckling en naturlig del i arbetet – alltid med målet att kunna möta våra invånares behov ännu bättre.  

LEDIGA JOBB

Här hittar du våra lediga jobb.

FEM ANLEDNINGAR ATT JOBBA HOS OSS

Det finns många anledningar att jobba i Tomelilla kommun. Här är fem av dem plus lite annat smått och gott du kanske inte visste om.

TOMELILLAPODDEN

Är du nyfiken på hur en kommun fungerar och vilka yrken där finns? Lyssna på vår podd där medarbetare från våra olika verksamheter berättar om sitt jobb.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ medarbetare i Tomelilla kommun som delar med sig av sin vardag på vårt Instagramkonto @jobbaitomelilla.