I Tomelilla gör du skillnad!

Som medarbetare i Tomelilla kommun får du möjlighet att göra skillnad varje dag. Hos oss finns en mängd olika arbetsuppgifter och uppdrag. Vi arbetar för barnen, för de äldre, för de som behöver extra stöd, vi gör kultur och fritidsverksamhet lättillgänglig och arbetar för en god infrastruktur och miljö för alla som rör sig i kommunen. Den stora variationen återspeglar kommunens breda uppdrag. Bland våra drygt 800 anställda finns över 200 yrken, alla med målet att ge kommunens invånare bästa möjliga service.

Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö

Som arbetsgivare fokuserar vi på att tillsammans med våra anställda skapa en god arbetsmiljö. Vi arbetar för att erbjuda goda anställningsvillkor och skapa förutsättningar så att våra anställda ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Om du jobbar hos oss är kompetensutveckling en naturlig del i arbetet – alltid med målet att kunna möta våra invånares behov ännu bättre.  

Bild på juldekoration
Published:

Julgåva till medarbetare stöttar den lokala handeln

I år uppmärksammas Tomelilla kommuns medarbetare genom en julgåva från den lokala handeln.

Eva-Marie Wendel
Published:

Rösta fram Eva-Marie Wendel som Årets hjälte!

Eva-Marie Wendel, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Tomelilla kommun, är nominerad till Årets hjälte.

Representanter från stöd och omsorg på torget
Published:

Samtal om äldreomsorg på torget

Under torsdagen stod representanter från äldreomsorgen och LSS-verksamheten på torget i Tomelilla för att lyssna på invånares funderingar och svara på frågor.

- Det är viktigt att vi syns och är tillgängliga för invånarna och detta är ett sätt, säger stödpedagog Paula Olsson som…

Published:

Climate week Österlen – en hållbarhetsvecka med fokus på skånsk matglädje

Climate week Österlen är Tomelilla kommuns egen variant av den nationella Fast fusion Climate week som kommunen deltar i under vecka 43. En hållbarhetsvecka där fokus ligger på klimat, lokala råvaror och skånska maträtter.

Published:

Carolina vill sprida sina nya kunskaper om demens

Nyligen tog Carolina Jeppsson sin examen som specialistutbildad undersköterska inom demens – och Tomelilla kommun fick därmed en hel del ny, värdefull kunskap och förståelse i sin verksamhet.

Carolina har arbetat med personer med demenssjukdom i flera år i kommunen. Mötet med…

Published:

Flera finalister från Tomelilla kommun till Framtidsgalan

Tomelilla kommun har flera finalister till Framtidsgalan som hålls i höst. Stödpedagogen Paula Olsson är finalist i kategorin Årets inspiratör och medicinskt ansvarig sjuksköterska Eva-Marie Wendel är nominerad till Årets hjälte. Bland finalisterna till Årets team finns ett…