I Tomelilla gör du skillnad!

Som medarbetare i Tomelilla kommun får du möjlighet att göra skillnad varje dag. Hos oss finns en mängd olika arbetsuppgifter och uppdrag. Vi arbetar för barnen, för de äldre, för de som behöver extra stöd, vi gör kultur och fritidsverksamhet lättillgänglig och arbetar för en god infrastruktur och miljö för alla som rör sig i kommunen. Den stora variationen återspeglar kommunens breda uppdrag. Bland våra drygt 800 anställda finns över 200 yrken, alla med målet att ge kommunens invånare bästa möjliga service.

Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö

Som arbetsgivare fokuserar vi på att tillsammans med våra anställda skapa en god arbetsmiljö. Vi arbetar för att erbjuda goda anställningsvillkor och skapa förutsättningar så att våra anställda ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Om du jobbar hos oss är kompetensutveckling en naturlig del i arbetet – alltid med målet att kunna möta våra invånares behov ännu bättre.  

Published:

Kundfokus och nytänk uppmärksammas i medarbetarutmärkelser

Tomelilla kommun har delat ut sina första medarbetarutmärkelser – för årets mest nytänkande, årets brobyggare, årets mesta kundfokus och årets ledare.

Bild på vallmofält
Published:

Dags att söka feriejobb

Nu kan ungdomar söka feriejobb genom Tomelilla Kommun. Sista ansökningsdag är den 11 april.

Published:

Nattpatrullen förstärks med sjuksköterskor

Just nu söker Tomelilla kommun fler sjuksköterskor till natten. Anledningen är att verksamheten vill förändra arbetssättet för nattpatrullen så att undersköterskor och sjuksköterskor kan arbeta i team. Omsorgschefen Patrik Sikt beskriver det som en unik satsning och utveckling…

Published:

Bra resultat i Tomelillas första Kommunkompass

Kommunkompassen är ett verktyg för utvärdering som belyser hur väl kommunen fungerar som demokrati- och välfärdsaktör, samhällsbyggare och arbetsgivare. I sin första Kommunkompass når Tomelilla kommun ett mycket gott resultat där den största styrkan återfinns inom området som…

Published:

Stora digitala kliv inom hemtjänsten

Nyligen började kommunens hemtjänst använda sig av digitala nyckelskåp. Skåpen, som varit en stor investering, innebär en trygghet både för anställda och brukare.

- Vi hanterar 160 nycklar i hemtjänstområde västra. För oss är det en trygghet att vi alltid vet vem som har vilken…

Patrik Sikt
Published:

Patrik Sikt ny omsorgschef

Patrik Sikt har tillträtt som ny omsorgschef i Tomelilla kommun. Han efterträder Camilla Andersson som tillträtt som ny socialchef.