Grunden och förutsättningen för ett gott företagsklimat bygger på ett nära samarbete och en öppen dialog mellan kommun och entreprenörer, byalag och föreningar. Detta sker bland annat genom företagsbesök, frukostmöten och nätverksträffar.

Näringslivsfrukost och nätverksträffar

Vi vill ha en levande dialog med näringslivet och anordnar bland annat näringslivsfrukost regelbundet. Vi har också nätverksträffar som ofta sker i samarbete med andra aktörer.

Vår näringslivsfrukost har olika tema varje gång. För att få inbjudningar till våra frukostar och nätverksträffar anmäl till dig till naringsliv@remove-this.tomelilla.remove-this.se.

Välkommen!

Välkommen på näringslivsfrukost 3 juni klockan 07.30–09.00.

Vi ses på Smakbruket i Tomelilla och börjar med mingel 07.30. Mötet startar 08.00. 

Erik Hultgren från Svenskt Näringsliv kommer finnas på plats. Många av er hjälper oss med att utveckla vårt arbete genom att svara på Svenskt Näringslivs företagsklimatsenkät vilket vi är väldigt tacksamma för. Vi kommer denna frukost att ta del av era svar och tillsammans er, Svenskt Näringsliv och Företagarna Tomelilla resonera om vad vi kan göra tillsammans och vad vi som kommun bör fokusera på. 

Anmäl dig: http://simplesignup.se/event/193886-naeringslivsfrukost-smakbruket

Tid: Fredag 3:e juni 7.30-9.00. Mingel startar 7.30, mötet startar 8.00

Plats: Smakbruket i Tomelilla

 

 

Företagsbesök

Företagsbesök är en viktig del i kommunens arbete som ger oss ökad kunskap och förståelse för företagens villkor och förutsättningar. Det är också ett tillfälle för dialog om hur vi kan hjälpa och stödja näringslivet på ett effektivt sätt.

Vill du att vi besöker ditt företag?  Kontakta oss på naringsliv@remove-this.tomelilla.remove-this.se.

Näringslivsplan

Kommunens näringslivsplan syftar till att förbättra och utveckla samarbetet mellan näringslivet och kommunförvaltningen. Ett bra samarbete mellan förvaltning och näringsliv ger bättre förutsättningar att driva företag framgångsrikt i Tomelilla kommun. Ett starkt näringsliv ger en ökad tillväxt, en god arbetsmarknad och en attraktiv kommun.