Lediga jobb

Här hittar du alla våra lediga jobb. Är du den vi söker?

 • Musiklärare 50 %

  Publiceringsdatum: 2019-11-11
  Sista ansökningsdagen: 2019-12-15

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Lindesborgsskolan i Tomelilla söker en engagerad grundskollärare med inriktning musik. Skolan ligger i ett lummigt villaområde i Tomelilla, centralt med närhet till naturen. Det är kommunens största F-6 enhet med ca 330 elever. Skolan är byggd i ett plan med tillgång till praktiska salar däribland en musiksal. Eleverna har tillgång till en stor skolgård med bollplaner, gungor, klätterställningar, sandlådor samt en pulkabacke vintertid. Allt detta bidrar till många fysiska aktiviteter. Skolan jobbar aktivt med värdegrunden genom kamratstödjare och trygghetsteam. Här finns även klassråd, elevråd, matråd och biblioteksråd. Det ger eleverna inflytande över sin skolsituation samtidigt som de tränar den demokratiska processen. Undervisningen sker i åldershomogena grupper, men ibland arbetar skolan med gemensamma teman där åldrarna blandas.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig att undervisa i musik åk 1-6. Du kommer att ingå i ett arbetslag och beroende på tjänstgöringsgraden eventuellt också vara mentor för en grupp elever. Tjänsten som musiklärare är ca 50 % och kan med fördel kombineras med undervisning i annat ämne, alternativt kombineras med arbete i något av våra fritidshem. Som lärare och pedagog har du en helhetssyn över ditt arbete. Du har en förmåga att driva, engagera och motivera elevernas lust att lära och ger alla elever möjligheter att lyckas. Du arbetar med formativ bedömning, lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och föräldrar.

  Kvalifikationer

  För anställning krävs att du är utbildad och legitimerad lärare i musik åk 1-6, gärna med behörighet att undervisa i andra ämne. Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och pedagogik erfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Deltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer om detta kan du läsa på vår hemsida tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-12-15

  Referensnummer:
  A914662

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Emma Walters
  Tf rektor
  0709-958164
  emma.walters@tomelilla.se
 • Österlenbadet söker badvärd på 90%

  Publiceringsdatum: 2019-11-21
  Sista ansökningsdagen: 2019-12-15

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Österlenbadet är placerat i Tomelilla tätort, i samma byggnad som några av kommunens sporthallar. Österlenbadet är ett välbesökt bad som är nyrenoverat sedan 2016, förutom en 25 meters bassäng finns även en höj och sänkbar kombibassäng samt ett relaxrum och solrum. Här pågår en mängd olika aktiviteter såsom simskolor från baby, skolelever till vuxen, vattengympa, barnkalas samt aromabastu. Österlenbadet strävar ständig att förnya och utöka de olika aktiviteterna där du kan bli en del av satsningarna.

  Arbetsuppgifter

  På Österlenbadet jobbar vi med service och värdskap. Som badvärd har du framförallt tre huvuduppgifter; bevakning av bassänger för att upprätthålla säkerheten för våra besökare, att städa anläggningen så att våra gäster får ett trivsamt besök samt att se till att samtliga gäster följer våra trivselregler. Som badvärd kommer du även att vara medverkande i uppgifter som gruppträningspass i vatten och simskola. Andra arbetsuppgifter inom enheten kan förekomma.

  Kvalifikationer

  Dokumenterad kunskap i livräddning är ett krav, liksom badbevakarekurs eller likvärdig utbildning. Prov av kunskaper sker i samband med rekrytering. Eftersom kommunikationen med besökare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet i yrket är meriterande. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet. För en anställning som badvärd önskar vi se ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Deltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta support. Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-12-15

  Referensnummer:
  A917261

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Jerker Andersson
  Arbetsledare på Österlenbadet
  0709-958066
 • Lärare i spanska på Kastanjeskolan

  Publiceringsdatum: 2019-12-12
  Sista ansökningsdagen: 2019-12-26

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Kastanjeskolan är Tomelilla kommuns högstadieskola med 350 elever. Skolan befinner sig i ett kraftfullt förändringsarbete och vi söker dig som vill vara med och bidra och påverka. Utifrån vår devis Våga vara bra- bäst arbetar vi med att skapa bättre förutsättningar för eleverna att lyckas med sin utbildning. En del i det arbetat handlar om mindre undervisningsgrupper bl.a. i matematik. Matteklasserna består av 10-12 elever. I engelska har vi flexibla språkgrupper. Vår andra devis är En trygg skola är en bra skola! På kastanjeskolan satsar vi stort på att alla elever ska må bra och känna sig trygga. Caféer har vi på olika våningsplan med tillgång till aktiviteter och trygga vuxna.

  Arbetsuppgifter

  Undervisning i modernt språk/spanska. Som lärare hos oss bedriver du en kreativ undervisning för att hitta strategier för att nå varje elev och stärka eleven i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevers behov och intressen, både enskilt och tillsammans med ett av de tre arbetslagen som du tillhör. Genom ett gott samarbete med övrig personal för en god lärmiljö, bidrar ni med pedagogiska idéer och utveckling.

  Kvalifikationer

  För anställning behöver du vara legitimerad lärare årskurs 6-9 i spanska. Som person är du kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du har god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor utifrån skolans lokala arbetsplan. Eftersom kommunikationen med elever, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-12-26

  Referensnummer:
  A921726

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Tina Bjerström
  Bitr. rektor
  0709-958495
  tina.bjerstrom@tomelilla.se
 • Grundskollärare årskurs 4-6

  Publiceringsdatum: 2019-12-12
  Sista ansökningsdagen: 2020-01-01

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Lindesborgsskolan ligger i ett lummigt villaområde i Tomelilla, centralt med närhet till naturen. Det är kommunens största F-6 enhet med ca 320 elever. Eleverna har tillgång till en stor skolgård med bollplaner, gungor, klätterställningar, sandlådor samt en pulkabacke vintertid. Allt detta bidrar till många fysiska aktiviteter. Skolan jobbar aktivt med värdegrunden genom kamratstödjare och trygghetsteam. Här finns även klassråd, elevråd, matråd och biblioteksråd. Det ger eleverna inflytande över sin skolsituation samtidigt som de tränar den demokratiska processen. Undervisningen sker i åldershomogena grupper, men ibland arbetar skolan med gemensamma teman där åldrarna blandas.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig att undervisa i årskurs 4-6. Du kommer att ingå i ett arbetslag åk 4-6. Som lärare och pedagog har du en helhetssyn över ditt arbete. Du har en förmåga att driva, engagera och motivera elevernas lust att lära och ger alla elever möjligheter att lyckas. Du arbetar med formativ bedömning, lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och föräldrar.

  Kvalifikationer

  För anställning krävs att du är utbildad och legitimerad lärare årskurs 4-6. Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och pedagogik erfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer om detta kan du läsa på vår hemsida tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-01-01

  Referensnummer:
  A914662

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Emma Walters
  Tf rektor
  0709-958164
  emma.walters@tomelilla.se
 • Nätverkstekniker

  Publiceringsdatum: 2019-12-04
  Sista ansökningsdagen: 2020-01-01

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Är du en duktig nätverkstekniker med stenkoll på switchar och brandväggar? Gillar du att hjälpa människor med allehanda datorfrågor? Då har vi jobbet för dig. Tjänsten är placerad på digitaliseringsavdelning som ansvarar för kommunens IT-drift och telefoni.

  Arbetsuppgifter

  Som nätverkstekniker har du ett ansvarsfullt arbete. Att nätverket fungerar är nödvändigt och många gånger avgörande för våra verksamheter. Det krävs noggrannhet och stort säkerhetstänk i det dagliga arbetet och vid införande av ny teknik i vår IT-miljö. Uppdraget innebär att du administrera våra brandväggar, switchar, WiFi och säkrar upp vårt nät. Felsöker i både nätverket och i loggar. Hantera och administrera vår Microsoftmiljö. Du ansvarar för backup och restore av vår IT-miljö. Hanterar, löser och dokumenterar ärende via vår Helpdesk. Samt omvärldsbevakar och ser över trender och konkreta lösningar.

  Kvalifikationer

  För en anställning behöver du en gymnasieutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Högskoleexamen är meriterande. Du måste ha förståelse för teknik och olika tekniska lösningars möjligheter att utveckla och förbättra för våra verksamheter. Du har en bred kunskap inom IT och ett brinnande tekniskt intresse. Då kommunikation är en stor del i arbetet behöver du vara obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift. Då arbete till viss del sker ute i kommunens verksamheter behöver du ha B-körkort. Om du har tidigare erfarenhet som nätverkstekniker eller motsvarande är det meriterande. Vi tror att lagspel, samarbete och dialog är avgörande för att skapa ett lyckat digitaliseringsarbete. Som person behöver du därför vara prestigelös, strukturerad och effektiv. Du är nytänkande, utvecklingsdriven och har lätt för att samarbeta och förklara. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-01-01

  Referensnummer:
  A919848

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Mikael Göransson
  Digitaliseringschef
  0417-18226
  mikael.goransson@tomelilla.se
 • Sjuksköterskor till hemsjukvården (heltid/deltid/timavlönad)

  Publiceringsdatum: 2019-12-06
  Sista ansökningsdagen: 2020-01-05

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Hos oss är arbetsglädje och stolthet kärnan i vårt arbete och vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Vi träffas i tvärprofessionella team på arbetsplatserna där vi tar tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter. Utifrån en god samverkan med externa aktörer kan vi tillsammans erbjuda våra patienter en trygg, säker och effektiv vård.

  Arbetsuppgifter

  Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom ordinärt, särskilt och LSS-boende. Det här är ett arbete som ger dig möjligheten att göra skillnad för den enskilda patienten och för verksamheten. Vi arbetar kontinuerligt med att ge våra invånare den bästa vården. Vi söker nu följande tjänster till vårt team: En tjänst med heltidsanställning, en deltidsanställning på 80% och timvikarier. Ange i din ansökan vilken av tjänsterna som du är intresserad av.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har stort engagemang och god samarbetsförmåga. I uppdraget ingår att se möjligheter utifrån skiftande förutsättningar och du behöver därför vara såväl flexibel som lösningsfokuserad. Du är lyhörd och pedagogisk i uppdraget som handledare för omvårdnadspersonal. För anställning behöver du vara legitimerad sjuksköterska och ha dokumenterad erfarenhet inom hemsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet som distrikt- och/eller äldresjuksköterska. Du har god förmåga att kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du ska vara nyfiken och positivt inställd till framtidens välfärdsteknik och digitala tjänster inom området. B-körkort för manuell växellåda är ett krav och att du är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du arbetar i hemmiljöer där hund och katt samt tobaksrök kan förekomma måste du kunna vistas i dessa miljöer.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Deltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-01-05

  Referensnummer:
  A920698

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Fackliga representanter nås via kommunens växel.

  0417-180 00
 • Sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri

  Publiceringsdatum: 2019-11-25
  Sista ansökningsdagen: 2020-01-05

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Hos oss är arbetsglädje och stolthet kärnan i vårt arbete och vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Vi träffas i tvärprofessionella team på arbetsplatserna där vi tar tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter. Utifrån en god samverkan med externa aktörer kan vi tillsammans erbjuda våra patienter en trygg, säker och effektiv vård.

  Arbetsuppgifter

  Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom ordinärt, särskilt och LSS-boende. Det här är ett arbete som ger dig möjligheten att göra skillnad för den enskilda patienten och för verksamheten. Vi arbetar kontinuerligt med att ge våra invånare den bästa vården.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har stort engagemang och god samarbetsförmåga. I uppdraget ingår att se möjligheter utifrån skiftande förutsättningar och du behöver därför vara såväl flexibel som lösningsfokuserad. Du är lyhörd och pedagogisk i uppdraget som handledare för omvårdnadspersonal. För anställning behöver du vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och dokumenterad erfarenhet inom hemsjukvård och psykiatri. Det är meriterande om du arbetat med målgruppen LSS. Du har god förmåga att kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du ska vara nyfiken och positivt inställd till framtidens välfärdsteknik och digitala tjänster inom området. B-körkort för manuell växellåda är ett krav och att du är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du arbetar i hemmiljöer där hund och katt samt tobaksrök kan förekomma måste du kunna vistas i dessa miljöer.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-01-05

  Referensnummer:
  A917504

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Fackliga representanter nås via kommunens växel.

  0417-180 00