Lediga jobb

Här hittar du alla våra lediga jobb. Är du den vi söker?

 • Kulturpedagog inriktning drama eller teater

  Publiceringsdatum: 2019-08-16
  Sista ansökningsdagen: 2019-08-30

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. Tomelilla kulturskola bedriver och utvecklar verksamhet inom bildkonst, dans, show, drama, film och musik. Undervisningen bedrivs vanligtvis så väl enskilt som i grupp och på samtliga av kommunens skolor, både i tätorten som i byarna. Kulturskolan är tillsammans med konsthall och bibliotek en aktiv del av Tomelilla kulturhus, där alla har ett nära samarbete med varandra. I kulturskoleverksamheten arbetar elva personer. Personalen är ett glatt och positivt gäng som prioriterar samarbete och flexibilitet för att höja, utveckla och möta alla våra kulturskoleelever på bästa sätt. Vi tänjer på gränserna och vågar pröva nytt, gärna i samverkan.

  Arbetsuppgifter

  Som dramapedagog vid kulturskolan kommer du att bedriva undervisning i befintliga grupper och i nära samarbete med kolleger fortsätta utveckla kulturskolans verksamhet. Tjänstgöringen är förlagt till måndagar och tisdagar med viss flexibilitet vid exempelvis terminsavslut och lovveckor.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har pedagogisk utbildning inom ämnet drama och/eller teater och som har erfarenhet av tjänstgöring inom kulturskolans verksamhet. Ytterligare ämneskompetens med möjlighet att undervisa i flera ämnen kan vara meriterande. Att du har körkort är ett krav för anställning. För en anställning hos oss ska du sedan tidigare ha erfarenhet från kulturskoleverksamhet alternativt att du tidigare har undervisat barn och ungdomar. I din arbetslivserfarenhet ser vi gärna din kunnighet och intresse inom kulturområdet. Du behöver ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga, ha hög samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt samt vara ansvarstagande och lösningsfokuserad.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Deltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-08-30

  Referensnummer:
  A896369

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Elin Wrede
  Samordnare Kulturskola och musikpedgog
  0417-183 48
  elin.wrede@tomelilla.se
 • Enhetschef för Tomelilla kommuns sjuksköterskor

  Publiceringsdatum: 2019-07-15
  Sista ansökningsdagen: 2019-08-31

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter.

  Arbetsuppgifter

  Som enhetschef hos oss ansvarar du för driften och utvecklingen av enheten med siktet inställt på resultat och mål. Du är också delaktig i utveckling av hela verksamheten. Allt utvecklingsarbete sker med en hög grad av samverkan och delaktighet både inom och utanför enheten, med ett tydligt brukarfokus. I utvecklingsarbetet ingår också digital utveckling. Din huvudsakliga arbetsuppgift är den dagliga driften för sjuksköterskeenheten, vilket i nuläget kräver stort fokus på medarbetare, utveckling av rutiner och processer samt arbetsmiljö. Du kommer att leda en arbetsgrupp som består av ca 30 sjuksköterskor.

  Kvalifikationer

  För anställningen krävs att du har en relevant högskoleutbildning. Om du dessutom har någon form av ledarskapsutbildning är detta meriterande. Du måste ha flerårig erfarenhet av att arbeta som chef med ansvar för personal, ekonomi och drift och ett stort intresse för och erfarenhet av förändringsledning. Om du dessutom har erfarenhet av att leda kommunal hälso- och sjukvårdsverksamhet liksom kunskap om hemsjukvård, är detta meriterande. Därutöver måste du ha förståelse för och positiv inställning till de utmaningar som ett chefs- och ledarskap för en verksamhet som pågår dygnet runt innebär. För att klara av uppdraget krävs att du är resultat- och uppgiftsorienterad med ett starkt brukarfokus. Vi vill också att du har en förmåga att leda med hög chefsnärvaro och coachande ledarstil. Vidare måste du ha god kommunikativ förmåga och förmåga att skapa delaktighet och engagemang. Eftersom arbetet innebär att samverka och samarbeta med många olika parter vill vi också att du har en mycket god samarbetsförmåga och är prestigelös. Slutligen vill vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket i både tal och skrift och ser gärna att du har ett intresse för och förståelse av IT-system.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-08-31

  Referensnummer:
  A891138

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Camilla Andersson
  Avdelningschef
  0417-18054
  camilla.andersson@tomelilla.se
 • Studiehandledare och modersmålslärare

  Publiceringsdatum: 2019-08-09
  Sista ansökningsdagen: 2019-09-01

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. Barn och utbildningsverksamheten i Tomelilla kommun söker nu fyra stycken studiehandledare inom litauiska, kurdiska, dar/farsi och isländska. Vi söker även två modersmålslärare inom kurdiska och thailändska. Tjänstgöring på flera skolor och för elever i olika åldrar kan bli aktuellt beroende på vilken av tjänsterna som du är intresserad av. Om du vill veta mer om den tjänst som du är intresserad av är du välkommen att kontakta samordnare rektor Ann-Kristin Montán på 0417-18061.

  Arbetsuppgifter

  Som studiehandledare är du aktiv i klassrummet och hjälper och stöttar eleverna för att de ska nå kunskapskraven. Du kommer vara deras hjälp för att förstå och utvecklas inom det svenska språket. Som modersmålslärare undervisar du eleverna i deras modersmål för att bibehålla deras språkliga utveckling. Undervisningen sker efter ordinarie skoltid.

  Kvalifikationer

  För en anställning som studiehandledare behöver du goda kunskaper inom svenska språket och i språket du undervisar i. För en anställning som modersmålslärare behöver du goda kunskaper inom svenska språket och språket du undervisar i måste vara ditt modersmål. Som person har du en pedagogisk insikt och är insatt i läroplanen och de kunskapskrav som finns inom skolan. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån elevens individuella behov eller elevgruppens behov. Du har god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor utifrån skolans arbetsplan. Vi ser det som meriterande om du har utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget och om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Körkort är också meriterande.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Timavlönad
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Samtliga tjänster är timavlönade och tidsbegränsade. Eventuellt kan det finnas möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgraden varierar beroende på tjänst. Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-09-01

  Referensnummer:
  A895226

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Ann-Kristin Montán
  Förskolechef/rektor
  0417-180 61
 • Lärare i Ma/No för åk 7-9

  Publiceringsdatum: 2019-08-12
  Sista ansökningsdagen: 2019-09-01

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. Kastanjeskolan är Tomelilla kommuns enda högstadieskola med 350 elever. Skolan genomför ett kraftfullt förändringsarbete och vi söker dig som vill vara med och bidra och påverka. Utifrån vår devis "Våga vara bra-bäst" arbetar vi med att skapa bättre förutsättningar för eleverna att lyckas med sin utbildning. En del i det arbetet handlar om mindre undervisningsgrupper i bl.a. matematik och No. I engelska har vi flexibla språkgrupper. Vår andra devis är "En trygg skola är en bra skola!" På Kastanjeskolan satsar vi därför stort på att alla elever ska må bra och känna sig trygga. En del i den satsningen är att vi prioriterar arbete för att skapa socialt fungerande grupper. Vi arbetar med elevdemokrati och har flera påverkansråd som eleverna driver. Vi har caféer på olika våningsplan med tillgång till aktiviteter och trygga vuxna.

  Arbetsuppgifter

  Vi förnyar och förändrar vår verksamhet, därför behöver vi nu en lärare till undervisning i matematik och NO till höstterminen. Som lärare hos oss undervisar du kreativt för att hitta strategier för att nå varje elev och stärka elevens kunskapsutveckling men även den personliga utvecklingen. Du kommer även att vara mentor tillsammans med ytterligare en lärare för en klass. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevernas behov och intressen, både enskilt och tillsammans med ett av de tre arbetslagen som du tillhör. Du samarbetar med all personal på skolan för en god arbetsmiljö.

  Kvalifikationer

  För anställningen måste du vara legitimerad lärare åk 7-9 i Matematik och No. Du ska ha en god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person är du kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Om du har erfarenhet av genrepedagogik är det meriterande.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-09-01

  Referensnummer:
  A895514

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Tina Bjerström
  Bitr. rektor
  0709-958495
  tina.bjerstrom@tomelilla.se
 • Barn- och familjeenheten söker socialsekreterare

  Publiceringsdatum: 2019-08-21
  Sista ansökningsdagen: 2019-09-11

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. Vi söker nu en ny socialsekreterare till vårt team. Som anställd på barn- och familjeenheten arbetar du i ett arbetslag om tio handläggare och en 1:e socialsekreterare. I Tomelilla har vi snabba beslutsvägar och du får en god överblick över helheten. Detta underlättar samverkan, vilket vi ser som grunden i socialt arbete.

  Arbetsuppgifter

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som socialsekreterare är att bedriva utredningsarbete enligt SoL och LVU med inriktning mot barn och ungdomar 0-18 år, bevilja stöd- och behandlingsinsatser och följa upp beslutade insatser. Arbetet innebär att du samverkar med barnets nätverk samt med interna och externa samarbetspartners såsom förskola, skola, BUP, polis, etc. I det dagliga arbetet får du stöttning och handledning av en 1:e socialsekreterare som även driver metodutveckling tillsammans med dig och dina kollegor.

  Kvalifikationer

  För en anställning krävs att du har en socionomexamen. Om du har utbildning inom BBIC, Signs of safety och MI ser vi det som meriterande. Du ska ha erfarenhet av myndighetsarbete inom socialtjänstens område eller annat socialt arbete. Om du dessutom har erfarenhet av myndighetsarbete inom barn och familj utifrån BBIC eller erfarenhet av arbete med ensamkommande barn är detta meriterande. Därutöver behöver du kunna hantera det svenska språket obehindrat, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du är flerspråkig, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att klara av arbetsuppgifterna måste du vara noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt samt ha en mycket god samarbetsförmåga. Som person bör du också vara prestigelös och flexibel.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-09-11

  Referensnummer:
  A897131

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Isabell Ahl
  Enhetschef
  0417-181 55
  isabell.ahl@tomelilla.se
 • Musiklärare 50 %

  Publiceringsdatum: 2019-08-08
  Sista ansökningsdagen: 2019-09-15

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. Lindesborgsskolan i Tomelilla söker en engagerad grundskollärare med inriktning musik. Skolan ligger i ett lummigt villaområde i Tomelilla, centralt med närhet till naturen. Det är kommunens största F-6 enhet med ca 330 elever. Skolan är byggd i ett plan med tillgång till praktiska salar däribland en musiksal. Eleverna har tillgång till en stor skolgård med bollplaner, gungor, klätterställningar, sandlådor samt en pulkabacke vintertid. Allt detta bidrar till många fysiska aktiviteter. Skolan jobbar aktivt med värdegrunden genom kamratstödjare och trygghetsteam. Här finns även klassråd, elevråd, matråd och biblioteksråd. Det ger eleverna inflytande över sin skolsituation samtidigt som de tränar den demokratiska processen. Undervisningen sker i åldershomogena grupper, men ibland arbetar skolan med gemensamma teman där åldrarna blandas.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig att undervisa i musik åk 1-6. Du kommer att ingå i ett arbetslag och beroende på tjänstgöringsgraden eventuellt också vara mentor för en grupp elever. Tjänsten som musiklärare är ca 50 % och kan med fördel kombineras med undervisning i annat ämne, alternativt kombineras med arbete i något av våra fritidshem.

  Kvalifikationer

  För anställning krävs att du är utbildad och legitimerad lärare musik åk 1-6, gärna med behörighet att undervisa i andra ämne. Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och pedagogik erfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid / deltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Varmt välkommen till oss! Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-09-15

  Referensnummer:
  A894933

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Emma Walters
  Tf rektor
  0709-958164
  emma.walters@tomelilla.se
 • Undersköterskor och vårdbiträden inom äldreomsorgen

  Publiceringsdatum: 2019-08-15
  Sista ansökningsdagen: 2019-10-31

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter.

  Arbetsuppgifter

  Tomelilla kommun söker timavlönade undersköterskor och vårdbiträden inom äldreomsorgen. I arbetet som undersköterska/vårdbiträden innebär att ge stöd och omsorg till brukare för att klara sitt dagliga liv. Du ska stödja och hjälpa brukaren med behov såsom personlig omvårdnad, måltidsstödjande åtgärder, förflyttningar och andra aktiviteter. I arbetet ingår dokumentation om bland annat brukarens hälsa och de åtgärder som du utför. I arbetet förutsätts att du med stor nytta som medarbetare är engagerad och drivande i det ständiga förbättringsarbetet för ökad kvalité inom både individ- och verksamhetsnivå. Som undersköterska/vårdbiträde inom Tomelilla kommun arbetar du på flera enheter. Vi erbjuder dig: Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete. En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter. Ett tillfälle att får många nya medarbetare med god kompetens och erfarenhet.

  Kvalifikationer

  För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har ett intresse för vård och omsorgsarbete. Du tycker om att ta hand om andra människor och ge dem en god service. Det är också viktigt att du som person är flexibel och har ett gott bemötande i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ, har en god samarbetsförmåga och att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi värdesätter att du har omvårdnadsutbildning eller liknande utbildning. En förutsättning för att eventuellt gå vidare med en anställning som undersköterska eller vårdbiträde är att du klarar läkemedelsprovet, skriftligt och muntligt samt den praktiska delen för läkemedelsdelegeringen i Tomelilla kommun. Erfarenhet inom området äldreomsorg är ett krav. För att få arbeta inom vård och omsorg önskar vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Timavlönad
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Ansökan Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Urval och intervjuer kommer att ske under vecka 36 och framåt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Kontaktperson i annonsen HR-Specialist Rikard Berndin 0417-182 05, alternativt bemanningsenheten Tomelilla kommun 0417-181 63.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-10-31

  Referensnummer:
  A893493

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Fackliga representanter nås via kommunens växel.

  0417-180 00
 • Vikarier till LSS-verksamheterna och socialpsykiatrin

  Publiceringsdatum: 2019-08-15
  Sista ansökningsdagen: 2019-10-31

  Läs mer Visa mindre

  Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter.

  Arbetsuppgifter

  Tomelilla kommun söker vikarier till LSS-verksamheterna och socialpsykiatrin. I arbetet ingår att ge stöd och omsorg till brukare för att klara sitt dagliga liv. På arbetsplatsen är det betydelsefullt att motivera och stimulera brukarna till en meningsfylld fritid. Du ska stödja och hjälpa brukarna med omvårdnad samt utifrån brukarens egna behov ge individuellt stöd. I arbetet förutsätts att du med stor nytta som medarbetare är engagerad och drivande i det ständiga förbättringsarbetet för ökad kvalité inom både individ- och verksamhetsnivå. Som stödassistent inom Tomelilla kommun arbetar du på flera enheter. Vi erbjuder dig: Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete. En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter. Ett tillfälle att får många nya medarbetare med god kompetens och erfarenhet.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som vill arbeta som timanställd stödassistent inom LLS-verksamheten i Tomelilla kommun. För att trivas i rollen som timanställd hos oss är det viktigt att du har ett intresse för vård och omsorgsarbete, att du tycker om att ta hand om andra människor och ge dem en god service. Det är också viktigt att du som person är flexibel och har ett gott bemötande i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ, har en god samarbetsförmåga och att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. För titeln stödassistent krävs någon av följande utbildningar: *Yrkesexamen inom vård och omsorg. Det är meriterande med inriktning/fördjupning inom funktionsnedsättning. *Gymnasieutbildning på Barn och Fritidsprogrammet. Det är meriterande med genomgången inriktning/fördjupning inom socialt arbete eller pedagogiskt arbete. För att få arbeta inom vård och omsorg önskar vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Timavlönad
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Urval och eventuell intervju kommer att ske under vecka 36 och framåt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Kontaktperson i annonsen HR-Specialist Rikard Berndin 0417-182 05, alternativt bemanningsenheten Tomelilla kommun 0417-181 63.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2019-10-31

  Referensnummer:
  A893615

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Fackliga representanter nås via kommunens växel.

  0417-180 00