Lediga jobb

Här hittar du alla våra lediga jobb. Är du den vi söker?

 • Förskollärare till Brösarps förskola

  Publiceringsdatum: 2020-06-25
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-12

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Brösarps förskola Utsikten är medlem i Friluftsfrämjandets barnverksamhet. I Ur och Skur arbetar vi mot målen med upplevelsebaserat lärande som metod. Verksamheten bedrivs både utomhus och inomhus. Våra styrdokument är samma som andra förskolors. Genom att vi vuxna tar ansvar och är goda förebilder ger vi barnen de verktyg och kunskaper som behövs för att skapa en bättre miljö mot en hållbar framtid. Vi arbetar aktivt mot en kemikaliesmart förskola.

  Arbetsuppgifter

  Utsiktens förskola vill ge barnen en positiv inställning till naturen. Genom att vistas i naturen året runt får barnen naturkänsla, motion, rörelse och gemenskap utan prestationer i tävlingsform. Om barnen tidigt får förmånen att vara ute mycket lär de sig också hur de ska uppträda i och emot naturen. Vi hoppas att barnen ska finna naturen som en rekreationsplats. Inom I Ur och Skur-pedagogiken tillhör barnen åldersindelade grupper: Frö/Knopp 1-2 åringar, Knytte 3-4 åringar och Mulle 5-6 åringar. Varje dag lämnar en av grupperna förskolans gård för att nyttja närmiljön i undervisningen. Hos oss följer vi i största mån de barn som du inskolat. Detta innebär att du kommer arbeta i varierande åldersgrupper över tid.

  Kvalifikationer

  För att trivas hos oss är det till fördel om du tycker om friluftsliv samt ser möjligheter och fördelar med ett utomhusbaserat lärande utifrån läroplanen. Om du har intresse av ett hållbarhetstänk gällande lärmiljön och för framtida generationer ser vi det som positivt. Det kommer framöver finnas möjlighet att gå I Ur och Skurs grundutbildning. För en anställning hos oss behöver du vara legitimerad förskollärare. Om du har utbildning inom I Ur och Skur eller annan utomhuspedagogisk utbildning ser vi det som meriterande. Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-12

  Referensnummer:
  A963510

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Ann-Kristin Montán
  Rektor förskola/skola i Brösarp
  0709958060
 • Verksamhetscontroller och redovisningscontroller sökes till Tomelilla kommun!

  Publiceringsdatum: 2020-06-22
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-20

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Ekonomiavdelningen söker en Verksamhetscontroller samt en Redovisningscontroller! Har du en högskoleexamen med inriktning ekonomi? Har du en god analytisk förmåga och har en drivkraft att söka förbättringsmöjligheter? Har du lätt för att skapa relationer, dialog och har ett intresse för digitalisering? Har du förmågan och intresset av att lära och förstå det verksamhetsnära och samtidigt kan se helheten? Då är det dig vi söker! Du kommer bli en del av ekonomiteamet som består av 11 medarbetare med olika inriktningar och uppdrag såsom upphandling, administration och controlling.

  Arbetsuppgifter

  Tjänst 1, Verksamhetscontroller: Verksamheten du ska arbeta mot är inne i flera spännande förändrings- och utvecklingsprocesser och har en mycket positiv anda. Vi söker dig som har lätt för att ta initiativ och vill vara med och strategiskt förbättra verksamheten och är nyfiken på nya lösningar och arbetssätt. Du kommer att arbeta med att följa upp mål, kvalitet och ekonomiskt resultat med hjälp av olika metoder och system. Du kommer att ingå i en strategisk ledningsgrupp med chefer, kvalitetsutvecklare och MAS. I uppdraget kommer du att arbeta riktat mot verksamheten stöd och omsorg. Du kommer vara enhetschefernas professionella stöd för uppföljning tillsammans med HR-strateg och kvalitetsutvecklare samt att utveckla nya uppföljningsmetoder utifrån tillitsbaserad styrning. Rollen innebär även att du kommer att bereda och föredra ärenden till två olika politiska nämnder. Tjänst 2, Redovisningscontroller: I uppdraget ingår att ansvara för delårsrapporter, årsbokslut och årsredovisning. Du kommer att ha helhetsansvaret för löpande bokföring och redovisning i kommunen. Andra arbetsuppgifter är att säkerställa att redovisningen följer god redovisningssed, att automatisera och effektivisera interna ekonomiska processer. Du kommer även att arbeta med rutiner för och uppföljning av interna och externa projekt samt administrera. Vidare innebär uppdraget att förvalta våra ekonomisystem, idag använder vi både Visma/Redovisning och reskontror och Raindance, säkerställa god intern kontroll samt biträda ekonomichefen med ekonomiska utredningar.

  Kvalifikationer

  Verksamhetscontroller: Personliga egenskaper som kommer att göra att du lyckas i det här uppdraget är att du har lätt för att skapa relationer, skapa dialog är pedagogisk och analytisk. Du behöver förmågan och intresset av att lära och förstå det verksamhetsnära, samtidigt som du behöver kunna se helheten. Som person är du bra på att strukturera ditt arbete och arbeta i processer. Ett intresse för digitalisering är ett krav. Du har sedan tidigare erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna i offentlig verksamhet, samt har goda kunskaper i Officepaketet. Om du har erfarenhet av Visma RoR och Raindance ser vi det som meriterande. Olika utredningsuppdrag kan förekomma och viljan att omvärldsbevaka är viktig. Då verksamheten är personalintensiv ser vi gärna att du har erfarenhet från personal- och bemanningsekonomi då uppföljning av personalkostnader är ett stort fokusområde. Redovisningscontroller: Du har god analytisk förmåga och har en drivkraft att söka förbättringsmöjligheter. Du är smidig i kontakten med andra och är van att arbeta självständigt. För anställningen krävs flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och uppföljning, gärna i en stor organisation. Du har erfarenhet av att arbeta i ett större affärssystem. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Meriterande är om du har: • systemkompetens, bland annat om filhantering, integration mellan system och e-tjänster • kunskap om sammanställd redovisning/koncernredovisning • kunskap om personalekonomi • erfarenhet av Räkenskapssammandrag för kommuner • erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation • erfarenhet/deltagit i utveckling/förändringsprocesser • erfarenhet av uppföljning och redovisning av EU-projekt För båda tjänsterna krävs det att du har högskoleutbildning med inriktning på ekonomi. Du uttrycker dig väl i tal och skift på svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-20

  Referensnummer:
  A960812

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Elisabeth Wahlström
  Ekonomichef
  0417-18305
  elisabeth.wahlstrom@tomelilla.se
 • Vi söker familjebehandlare

  Publiceringsdatum: 2020-06-22
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-20

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Individ- och familjeenheten i Tomelilla kommun söker en familjebehandlare till öppenvården på heltid! Har du lätt för att skapa relationer, dialog och har ett gediget intresse för människor? Vill du ge stöd till familjer och tillsammans hjälpa dem utveckla hållbara strategier, vardagsstrukturer och trygga rutiner? Då är det dig vi söker!

  Arbetsuppgifter

  Som familjebehandlare hos oss arbetar du med behandlingsarbete med och i familjer, föräldrautbildningar, barngrupper utifrån uppdrag från myndighet. Du samtalar med ungdomar och deras föräldrar, både i enskilda samtal och med hela familjer. Samtal hålls även med andra familjemedlemmar som är viktiga för de berörda ungdomarna.

  Kvalifikationer

  För anställning måste du ha en socionomexamen, socialpedagogexamen eller motsvarande utbildning. Vi ser det som meriterande om du har utbildning i IHF (intensiv hemmabaserad familjebehandling), MarteMeo, Komet och Cope. Har du erfarenhet av att hålla utbildning för föräldrar och/eller barn ser vi som positivt. Har du erfarenhet av KBT är det meriterande. Du ska ha relevant arbetslivserfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar som har neuropsykiatriska diagnoser och specifikt autismspektrumtillstånd. Som person är du flexibel, nyfiken och engagerad. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du arbetar målinriktat utifrån en helhetssyn och är motiverande i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. • Grundläggande datorkunskap är ett krav. • Du ska vara obehindrad i svenska språket i tal och skrift.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-20

  Referensnummer:
  A962041

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Isabell Ahl
  Enhetschef på Individ- och familjeverksamheten
  isabell.ahl@tomelilla.se
 • Lärare i textilslöjd 7-9, Kastanjeskolan i Tomelilla

  Publiceringsdatum: 2020-06-25
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-22

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Kastanjeskolan är Tomelilla kommuns enda högstadieskola med 350 elever. Skolan genomför ett kraftfullt förändringsarbete och vi söker dig som vill vara med och bidra och påverka. Utifrån vår devis "Våga vara bra-bäst" arbetar vi med att skapa bättre förutsättningar för eleverna att lyckas med sin utbildning. En del i det arbetet handlar om mindre undervisningsgrupper i bl.a. matematik och No. I engelska har vi flexibla språkgrupper. Vår andra devis är "En trygg skola är en bra skola!" På Kastanjeskolan satsar vi därför stort på att alla elever ska må bra och känna sig trygga. En del i den satsningen är att vi prioriterar arbete för att skapa socialt fungerande grupper. Vi arbetar med elevdemokrati och har flera påverkansråd som eleverna driver. Vi har caféer på olika våningsplan med tillgång till aktiviteter och trygga vuxna.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker nu en kreativ och utåtriktad textilslöjdslärare som vill arbeta heltid på Kastanjeskolan. Som lärare får du eleverna att känna delaktighet i det egna lärandet och du har fokus på måluppfyllelse. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevernas behov och intressen, både enskilt och tillsammans med ett av de tre arbetslagen som du tillhör. Du samarbetar med all personal på skolan för en god lärmiljö. Du kommer tillsammans med andra duktiga kollegor att utveckla undervisningen och arbeta för att skapa en trygg och utmanande skolgång för eleverna. I arbetsuppgifterna ingår även mentorskap där du är engagerad och har stort intresse för varje elevs kunskapsutveckling.

  Kvalifikationer

  Gymnasial utbildning, gärna utbildning inom hantverk med inriktning mot textilslöjd. God materialkännedom och förtrogenhet med olika textila tekniker. • Har du lärarexamen och behörighet inom slöjd är det meriterande. Arbetslivserfarenhet av undervisning, handledning eller projektarbete inom skapande sektor är ett krav. • Har du arbetslivserfarenhet av slöjdundervisning är det meriterande. Som person är du kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du har god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor utifrån skolans lokala arbetsplan. Eftersom kommunikationen med elever, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. För arbete med barn och ungdom ska utdrag ur polisens belastningsregistret uppvisas innan anställning. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-22

  Referensnummer:
  A963383

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Anna Strive
  Biträdande rektor
  0709-958495
  anna.strive@tomelilla.se
 • Tomelilla kommun söker Legitimerad arbetsterapeut!

  Publiceringsdatum: 2020-06-02
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-24

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Du kommer arbeta i en grupp bestående av fem arbetsterapeuter, sex fysioterapeuter och tre rehabassistenter. Inom verksamheten finns även Silviasyster och demensundersköterska. Vi sitter alla i samma korridor och arbetar i nära samarbete med sjuksköterskor, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal. Rehabgruppen i Tomelilla jobbar aktivt med verksamhetsutveckling både övergripande och på enhetsnivå. Alla medarbetare är delaktiga i denna utveckling med framtidens utmaningar och ingår därför i en eller flera arbetsgrupper.

  Arbetsuppgifter

  Som arbetsterapeut arbetar du med att skapa förutsättning för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet omfattar bedömning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning och utbildning av omvårdnadspersonal i aktiverande och rehabiliterande arbetssätt. Du gör också bedömning och skriver intyg för bostadsanpassning samt deltar i vårdplanering. Du kommer tjänstgöra i både ordinärt och i särskilt boende. Vi erbjuder dig stöd av erfarna kollegor både inom yrket och i teamet.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har intresse och engagemang för att arbete inom kommunal hälso-och sjukvård. Erfarenhet från rehabilitering och kommunal hälso-och sjukvård är meriterande liksom arbetslivserfarenhet i övrigt. B körkort för manuell växellåda krävs. Vi värdesätter egenskaper som att kunna samarbeta och skapa goda relationer, förmåga att planera och organisera sin tid samt att kunna ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi ser också positivt på intresset att medverka och driva utvecklingsarbete.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-24

  Referensnummer:
  A958044

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Elisabeth Håkansson
  Enhetschef
  0417-18270
  elisabeth.hakansson@tomelilla.se
 • Tomelilla kommun söker en utvecklingsfokuserad omsorgschef

  Publiceringsdatum: 2020-07-01
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-31

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Anställningen är direkt underställd socialchef och tillhör verksamheten Stöd och Omsorg. I Tomelilla kommun arbetar chefer enligt en ledarpolicy som utgår från måluppfyllelse, att skapa värde, att samspela, att leda sig själv och att vilja lyckas dvs att: - Tomelilla kommuns chefer säkerställer att det finns tydliga, relevanta och utvärderingsbara mål för det egna verksamhetsområdet. Cheferna involverar sina medarbetar i arbetet med att bryta ner de övergripande målen till grupp- och individnivå och skapar på så sätt en samsyn kring målens betydelse och varje individs bidrag i arbetet mot måluppfyllelse. - Tomelilla kommuns chefer skapar värde, inte bara genom sitt eget arbete, utan också genom att synliggöra och fira kollegors och medarbetares framgångar och genom att ge stöd och uppmuntran vid bakslag. Varje chef tar ansvar för att ge utrymme för initiativ, kreativitet och utveckling. - Tomelilla kommuns chefer skapar genom sin helhetssyn förståelse för kollegornas olika uppdrag. Med närvaro, pålitlighet och nyfikenhet bidrar alla chefer till varje möte och skapar förutsättningar för en tillitsfull miljö. - Tomelilla kommuns chefer tar ansvar för den egna verksamheten och dess bidrag till helheten. Genom sin förmåga till självreflektion och genom att be om och ta emot stöd och hjälp, leder varje chef sig själv mot ständiga förbättringar. - Tomelilla kommuns chefer leder med hjälp av sitt engagemang, uthållighet och mod sig själva och sin verksamhet.

  Arbetsuppgifter

  Som Omsorgschef är du chef för åtta enhetschefer som ansvarar för äldreomsorg, LSS, socialpsykiatri och HSL. Du ansvarar för utveckling och resultat för nämnda verksamhetsområden - ett ansvar som du tar genom dina enhetschefer och en tillitsbaserad ledning och styrning. Du är genom samverkan och samarbeten delaktig i utveckling av övrig kommunal verksamhet. Du ingår i socialchefens ledningsgrupp och i interna och externa nätverk. Du arbetar såväl strategiskt som operativt. Du leder eller deltar aktivt i förändringsprocesser. Exempel på pågående förändringsprocesser är digitalisering och införandet av annan välfärdsteknik som kommer brukarna till del, övergången från omhändertagande till mer rehabiliterande insatser som syftar till självständighet och Heltidsarbete som Norm. På övergripande nivå arbetar du med arbetsmiljön med ett särskilt fokus på den organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

  Kvalifikationer

  Relevant högskole- eller universitetsutbildning med examen är ett krav. Har du utbildning inom ledarskapsutbildning, chefsprogram, UGL, toppledarprogram, statsvetenskap, sociologi, psykologi, organisationspsykologi, arbetsrätt och kommunikation är det meriterande. För att klara av uppdraget krävs erfarenhet av att vara chef för chefer och erfarenhet av att driva förändringsprojekt och leda verksamhetsutveckling. Du måste också ha dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper i resultat- och budgetarbete, arbetsrätt, arbetsmiljö, löneöversynsarbete och facklig samverkan. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta som chef inom en politiskt styrd organisation är det meriterande liksom vanan vid att redovisa i politiska sammanhang såsom kommunstyrelse, arbetsutskott och nämnder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med digitalisering och rehabiliterande insatser till kommuninvånare samt Heltidsarbete som norm utifrån avtalets centrala intentioner och arbete. Positivt är också om du tidigare har arbetat med implementering av olika styrdokument såsom ledarpolicy och medarbetarpolicy. Du måste ha ett starkt medborgarfokus och drivas av viljan att ständigt utveckla servicen till kommuninvånarna. Du ser vikten av insatser som möjliggör självständighet för de människor vi jobbar för och med. För att klara uppdraget måste du dessutom vara initiativrik och nytänkande och ha en utpräglad helhetssyn och ett arbetssätt som innebär en hög grad av dialog och delaktighet. Du måste kunna gå från ord till handling och har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kreativ samt modig och engagerad. Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och en god förmåga att skriva och tillgodogöra sig komplexa texter är ett krav. Annan språkkunskap är meriterande.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att anställningen blir ledig och inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-31

  Referensnummer:
  A963880

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Viweca Thoresson
  Socialchef
  0417-182 14
  viweca.thoresson@tomelilla.se
 • Grundskollärare till Smedstorp skola

  Publiceringsdatum: 2020-07-01
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-31

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Smedstorp skola söker nu dig som är utbildad grundskollärare och som vill undervisa på mellanstadiet. Här har elever och personal närhet till vacker natur och kreativa lärmiljöer. På skolan finns ungefär 120 elever fördelat mellan årskurserna F-6.

  Arbetsuppgifter

  Var med och skapa en skola där eleverna ges möjlighet att bli sitt bästa jag. Som medarbetare möts du med respekt i skapandet av en skola där ALLA vill göra skillnad för Tomelillas elever. Eleverna ska känna att de äger sin framtid och tror på möjligheten att kunna påverka den på ett positivt sätt.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt, dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån elevens individuella behov eller elevgruppens behov. Du ska ha förmåga att driva, engagera och motivera elevernas lust att lära och ge alla elever möjligheter att lyckas. Som person är du tydlig och strukturerad. Tillsammans med kollegor driver och utvecklar du undervisningen i syfte att uppnå högsta möjliga måluppfyllelse. För anställning krävs att du är utbildad och legitimerad lärare med bred behörighet och att du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare. Du ska ha goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med digitalisering som ett pedagogiskt hjälpmedel i undervisningen. För att lyckas i rollen bör du även ha erfarenhet och intresse av att utveckla kreativa lärmiljöer och tillgänglig undervisning för alla våra elever. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv, har en positiv elevsyn samt skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Är du personen som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten hos oss till att både vara inspirerande och utmanande? Har du engagemang för undervisning, ett positivt förhållningssätt, ser möjligheter och lösningar? Då tycker vi att du ska söka till oss nu!

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-31

  Referensnummer:
  A964002

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Gunilla Djerf
  Rektor på Onslunda och Smedstorp skolor
  0709958471
 • Nätverkskoordinator

  Publiceringsdatum: 2020-07-07
  Sista ansökningsdagen: 2020-07-31

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Du kommer att ha hela Tomelilla kommun som din arbetsplats med utgångspunkt på kommunhuset. Dina kollegor är de som ingår i teamen kring ungdomen och din placering kommer ligga under vår kvalitetsutvecklare inom stöd och omsorg.

  Arbetsuppgifter

  Uppdraget som nätverkskoordinator kommer innebära att du är "spindeln i nätet" och har kontakt med BUP, myndighet BoF, myndighet LSS, öppenvården, skola, HAB och som förstår vikten av ett nära samarbete mellan flera parter. Du kommer handleda teamet i ärenden, utvärdera och följa upp insatser både på daglig basis och genom att vara sammankallande i nätverksmöten.

  Kvalifikationer

  För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis socionom, beteendevetare, specialpedagog, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har kunskap/utbildning inom Signs of safety, Marte Meo, Case management, KBT och MI. Arbetslivserfarenhet av ledarskap i form av exempelvis nätverksledare samt tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med neuropsykiatriska diagnoser och olika funktionsvariationer är ett krav. Du har erfarenhet av att arbeta med pedagogik, autism och psykisk ohälsa. Meriterande om du har erfarenhet av att ge insatser till hela familjen som exempel funktionell familjeterapi eller liknande metoder. Vem är du? Vi söker dig som har ett intresse för att utreda och utforska, du har förmåga om att tänka nytt och hittar nya infallsvinklar. Du har en god förmåga att planera och samordna samt hanterar att arbeta i ett högt tempo periodvis. Du arbetar metodiskt och har tålamod, även när inte det går din väg. Du har förmåga av att se vilka faktorer som kan verka hälsofrämjande. Du samarbetar och kommunicerar väl med olika interna och externa aktörer som tillhör uppdraget, du är även en trygg person med god självkännedom som är lyhörd och prestigelös. För att klara av uppdraget krävs det mycket god förmåga i svenska såväl i tal som skrift. Meriterande om du är flerspråkig.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-07-31

  Referensnummer:
  A965119

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Daniel Nilsen
  Enhetschef
  0417-18256
  daniel.nilsen@tomelilla.se
 • Driftledare till Brösarp inom särskilt boende och hemtjänst

  Publiceringsdatum: 2020-06-29
  Sista ansökningsdagen: 2020-08-02

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Vi söker nu en driftsledare till Brinkehem och Brösarps hemtjänst. Är du fenomenal på att organisera och planera arbetet för kollegor? Vill du vara delaktig till en ökad livskvalité för brukare och hjälpa till att skapa en hållbar arbetsmiljö? Då är det dig vi söker!

  Arbetsuppgifter

  Som driftledare planerar du det dagliga arbetet med brukarnas insatser i verksamheten. Du har flera administrativa arbetsuppgifter som på något sätt rör brukarna. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av att: -Planera och leda samt fördela resurser i dagliga arbetet för att säkra en god kvalité. -Göra riskbedömningar i hemmet -Utse kontaktman -Säkerställa att genomförandeplaner finns och följs upp -Rapportering inför resursfördelningen, -Förbereda inför brukarmöten, Senior Alert och teammöte. Uppdragsbeskrivning finns. Du arbetar 50% med dessa uppgifter och övrig tid arbetar du operativt på både boende och i hemtjänsten. Dina arbetstider kommer mestadels bestå av dagtid, med arbete var fjärde helg.

  Kvalifikationer

  Du ska vara utbildad undersköterska eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du trivs med att arbeta som en ledande person och är en förebild för dina kollegor utifrån Tomelilla kommuns värdegrund och nationella värdegrunden inom äldreomsorgen. I ditt arbete har du lätt för att samarbeta, är duktig på att kommunicera med andra samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Du har också förmåga att se verksamheten från flera olika perspektiv och tänker gärna nytt. Det är naturligt för dig i ditt arbete att vara ansvarsfull, lösningsfokuserad, engagerad och strategisk. En viktig egenskap för arbetet som driftledare är att du är lugn i stressituationer. -Du ska vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. -B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Har du erfarenhet av följande ser vi det som meriterande: -Arbete som driftsledare eller liknande arbetsuppgifter. -Arbete på särskilt boende och i hemtjänsten. -Goda IT-kunskaper i Officepaketet samt andra IT-verktyg. -Arbete med kvalitetsregister och avvikelser. -Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-08-02

  Referensnummer:
  A963740

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Michael Green
  Enhetschef för Brösarps hemtjänst och Brinkehem
  0417-180 70
 • Lärare i svenska, Kastanjeskolan i Tomelilla

  Publiceringsdatum: 2020-07-07
  Sista ansökningsdagen: 2020-08-03

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Kastanjeskolan är Tomelilla kommuns enda högstadieskola med 350 elever. Skolan genomför ett kraftfullt förändringsarbete och vi söker dig som vill vara med och bidra och påverka. Utifrån vår devis "Våga vara bra-bäst" arbetar vi med att skapa bättre förutsättningar för eleverna att lyckas med sin utbildning. En del i det arbetet handlar om mindre undervisningsgrupper i bl.a. matematik och No. I engelska har vi flexibla språkgrupper. Vår andra devis är "En trygg skola är en bra skola!" På Kastanjeskolan satsar vi därför stort på att alla elever ska må bra och känna sig trygga. En del i den satsningen är att vi prioriterar arbete för att skapa socialt fungerande grupper. Vi arbetar med elevdemokrati och har flera påverkansråd som eleverna driver. Vi har caféer på olika våningsplan med tillgång till aktiviteter och trygga vuxna.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker nu en lärare som ska undervisa i en mindre klass på cirka 9 elever. Du kommer att undervisa elever i åk 7 och 8. I de mindre klasserna vill vi ha ett fåtal lärare som undervisar och vi söker därför dig med en bred behörighet och gedigen erfarenhet. Relationsskapande ser vi som en central del av uppdraget. Del av din undervisning sker i den klass där du är mentor men även undervisning i andra klasser ingår, i första hand åk 7-8.

  Kvalifikationer

  För anställningen måste du vara legitimerad lärare med behörighet. Alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du har god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor utifrån skolans lokala arbetsplan. Eftersom kommunikationen med elever, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: 6 månader eller längre
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. För arbete med barn och ungdom ska utdrag ur polisens belastningsregistret uppvisas innan anställning. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-08-03

  Referensnummer:
  A965830

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Anna Strive
  Biträdande rektor
  0709-958495
  anna.strive@tomelilla.se
 • Tomelilla kommun söker sjuksköterska till hemsjukvården!

  Publiceringsdatum: 2020-06-23
  Sista ansökningsdagen: 2020-08-16

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Hos oss är arbetsglädje och stolthet kärnan i vårt arbete och vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Vi träffas i tvärprofessionella team på arbetsplatserna där vi tar tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter. Utifrån en god samverkan med externa aktörer kan vi tillsammans erbjuda våra patienter en trygg, säker och effektiv vård.

  Arbetsuppgifter

  Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom ordinärt, särskilt och LSS-boende. Det här är ett arbete som ger dig möjligheten att göra skillnad för den enskilda patienten och för verksamheten. Vi arbetar kontinuerligt med att ge våra invånare den bästa vården. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har stort engagemang och god samarbetsförmåga. I uppdraget ingår att se möjligheter utifrån skiftande förutsättningar och du behöver därför vara såväl flexibel som lösningsfokuserad. Du är lyhörd och pedagogisk i uppdraget som handledare för omvårdnadspersonal. För anställning behöver du vara legitimerad sjuksköterska och ha dokumenterad erfarenhet inom hemsjukvård. Det är meriterande om du är distriktssjuksköterska. Du har god förmåga att kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du ska vara nyfiken och positivt inställd till framtidens välfärdsteknik och digitala tjänster inom området. B-körkort för manuell växellåda är ett krav och att du är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du arbetar i hemmiljöer där hund och katt samt tobaksrök kan förekomma måste du kunna vistas i dessa miljöer.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid / deltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Läs mer: https://www.tomelilla.se/nyhet/detalj/turne-har-lyft-fragor-om-teknik-och-hemgang-fran-sjukvarden

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-08-16

  Referensnummer:
  A963115

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Ann-Marie Johansson
  Enhetschef
  0417-18405
  ann-marie.johansson@tomelilla.se