Här hittar du alla våra lediga jobb. Är du den vi söker?

Skolchef till Tomelilla kommun

Publiceringsdatum: 2023-02-17
Ansök senast: 2023-03-19

 • Tomelilla kommun söker badvärdar!

  Publiceringsdatum: 2023-02-27
  Sista ansökningsdagen: 2023-03-31

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är en plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Vi söker nu förstärkning till våra utomhusbad, Välabadet, Eljarödsbadet och Smedstorpsbadet! 4 Sommarvikariat 100% på utomhusbaden mellan 7/6 -13/8 2023, med eventuell förlängning. Välabadet i Tomelilla är en anläggning med 25 meters bassäng, barnbassäng samt hopptorn och bastu. Eljarödsbadet och Smedstorpbadet är lite mindre anläggningar. På alla baden tar personalen hand om badbevakning och simskola.

  Arbetsuppgifter

  Utomhusbaden: Vi behöver under sommaren förstärka upp vår personalstyrka på utomhusbaden i Tomelilla, Eljaröd och Smedstorp. Som badvärd har du i uppgift att bevaka bassänger för att upprätthålla säkerheten för våra besökare samt att se till att samtliga gäster följer våra trivselregler. Som badvärd kan du även medverka vid simskolor.

  Kvalifikationer

  Tidigare erfarenhet, dokumenterad kunskap i livräddning, simlärarkompetens, badbevakarekurs eller likvärdig utbildning inom området ser vi som meriterande. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet. Prov av kunskaper sker i samband med rekrytering. Eftersom kommunikationen med besökare och kolleger är en stor del av uppdraget är det ett krav att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. För en anställning som badvärd önskar vi se ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Du ska under året fylla minst 18 år.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Timavlönad
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2023-03-31

  Referensnummer:
  A1202476

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Ingela Dejenfelt
  Kostchef
  0417-18310
  Ingela.Dejenfelt@tomelilla.se
 • Sommarjobb - Feriejobb 2023

  Publiceringsdatum: 2023-03-06
  Sista ansökningsdagen: 2023-04-02

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är en plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

  Arbetsuppgifter

  Som feriejobbande ungdom får du möjlighet att skaffa dig arbetslivserfarenhet som du kan ha nytta av i kommande arbetsansökningar samt en lön. Du ska ha med din egen lunch. Du kommer jobba inom ett av följande områden: Gata/ park/fastighet/Österlenhem Här håller man det offentliga rummet helt, rent och snyggt. Arbetet kan innehålla underhåll och målning och sköta grönytor. Du behöver ha skyddsskor med spiktrampskydd och skyddskläder på dig som du får låna av kommunen. Kultur och fritid/Sommarorkester - På fritidsgården Softa anordnas och genomföra sommarlovsaktiviteter för barn. - På konsthallen och bibliotek hjälper du till med konstutställningarna, ställer upp böcker och utför övriga sysslor som kan förekomma. Friluftsbaden På friluftsbaden är du behjälplig på simskolorna och andra uppgifter som förekommer på utomhusbad. Sommarorkestern I Sommarorkestern deltar du tillsammans med Kulturskolan i att genomföra musikarrangemang för kommunens medborgare. Sommarlovsaktiviteter På Sommarlovsaktiviteter gör du sommarlovsaktiviteter för barn och unga i olika åldrar. Arbetet kräver att du som ledare agera med lugn och lyssna in besökarna. Under arbetstiden kan det förekomma arbete på lägerverksamhet. Förskola och fritids Du deltar i det dagliga pedagogiska och praktiska arbetet kring barnen. Du är behjälplig med att rengöra leksaker och ytor som personalen inte har hunnit med mm. Det behövs kläder för alla väder. Brösarps förskola har Ur och Skur profil. Sommarföretag Du får hjälp att starta och genomföra eget företagande under några veckor. Feriejobbet inleds med en introduktionsvecka med utbildning. och därefter driver du företag i 3 veckor. Vård och omsorg Du deltar i det dagliga aktiviteter som görs på ett äldreboende. Du kommer inte få utföra vårdande medicinska uppgifter. Kommunledningskontoret- Miljö - Du kommer delta i att ta fram kommunens klimatfärdsplan. Du kommer läsa den och jobba i en fokusgrupp för ungdomar om hur informationen kan kommuniceras ut till unga i er ålder. Eventuellt kommer det genomföras någon workshop. - Du kan delta i arbetet att samla in information från kommuninvånare om hur kommunen kan utöka sina cykelvägar, planera för mötesplatser och andra mark- och vattenanvändningsfrågor Eventkoordinator Du kommer planera och genomföra 3 event inom Tomelilla kommun. 2 förutbestämda och ett event som du är med och bestämmer vad det är och genomför.

  Kvalifikationer

  Alla ungdomar som är folkbokförda i Tomelilla kommun och är födda mellan är 2007 och 2005 kan ansöka. Har du feriearbetat tidigare har du lägre prioritet i rekryteringen. • Lämna in ett personligt brev Du ska skriva lite om dig själv och berätta varför du sökt arbetet. Vi har ett begränsat antal platser att erbjuda inom verksamheterna. Vem som får anställning bestäms utifrån en matchning efter genomförd intervju.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  Omfattning: Timavlönad
  Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693).

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2023-04-02

  Referensnummer:
  A1200582

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Malin Fogelberg
  Studie- och yrkesvägledare
  0709-95 80 50
  malin.fogelberg@tomelilla.se
 • Distriktssköterska/Sjuksköterska till Tomelilla kommun!

  Publiceringsdatum: 2023-03-24
  Sista ansökningsdagen: 2023-04-14

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är en plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

  Arbetsuppgifter

  Som sjuksköterska hos oss träffar du dina patienter i deras hemmiljö vilket ger en trygghet för patienten. Det är ett omväxlande och rörligt arbete som innebär allt från enklare medicinska insatser till insatser med avancerad medicinsk utrustning och teknik. Som sjuksköterska utbildar du samt delegerar uppgifter och ansvar till personal på våra särskilda boenden och i hemtjänsten. Du ansvarar för att följa upp och utvärdera de planerade insatserna. Vi arbetar i team där flera olika professioner samverkar kring patienterna. I teamen deltar omvårdnadspersonal, enhetschefer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor för att få en helhetssyn kring patienterna. Inom verksamheten pågår just nu ett utvecklingsarbete för att förbättra för våra patienter. Du får stor möjlighet att delta i detta arbete och påverka verksamhetens utveckling framåt, utifrån din kunskap och tidigare erfarenheter. Vi är ett härligt gäng med högt i tak och bred kompetens, där vi välkomnar alla nya kollegor med både längre och kortare erfarenhet. Är du nyfiken och vill veta mer om arbetet, erbjuder vi dig möjligheten att träffa våra medarbetare för att prata och ställa frågor. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag - fredag med helgtjänstgöring var 8:e vecka. Önskvärd tjänstgöring är heltid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetsplats: Särskilt boende

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med vidareutbildning som distriktssjuksköterska. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete, ta eget ansvar och arbeta självständigt. Det är viktigt att du har en god empatisk förmåga, bra samarbetsförmåga och kan kommunicera med andra människor på ett lyhört och konstruktivt sätt. Rollen kräver också att du är trygg och stabil, att du har självinsikt och kan ta hjälp vid behov. Du planerar ditt jobb självständigt vilket innebär att du behöver kunna organisera och prioritera i ditt arbete. Om situationen kräver det kan du behöva ändra din planering och därför är det viktigt att du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är nyfiken och positivt inställd till välfärdsteknik och digitala tjänster inom området. B-körkort för manuell växellåda är ett krav och att du är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du arbetar i hemmiljöer där hund och katt samt tobaksrök kan förekomma måste du kunna vistas i dessa miljöer. Vi kommer löpande bjuda in till intervjuer!

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2023-04-14

  Referensnummer:
  A1209767

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Charlotte Dysart
  Enhetschef
  0417-182 70
  Charlotte.dysart@tomelilla.se
 • Sommarvikarier sökes till äldreomsorgen i Tomelilla!

  Publiceringsdatum: 2023-03-13
  Sista ansökningsdagen: 2023-04-16

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är en plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

  Arbetsuppgifter

  När du arbetar i äldreomsorgen hos oss är du en del av människors vardag och arbetar med att stödja våra vårdtagare så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Ditt arbete kännetecknas av stor variation, i ditt arbete ingår bland annat att ge praktiskt stöd med personlig omvårdnad. Du ger läkemedel på delegering av SSK. Arbetet innebär att ge brukarna guldkant på tillvaron. Vi erbjuder dig: Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete. En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter. Ett tillfälle att få många nya medarbetare med god kompetens och erfarenhet.

  Kvalifikationer

  Vi välkomnar både dig med eller utan erfarenhet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och en möjlighet att lära och växa in i dina arbetsuppgifter. En förutsättning för att du ska trivas är ett genuint intresse och nyfikenhet för vård och omsorgsarbete. Som person behöver du vara trygg, ansvarsfull, flexibel och ha ett gott bemötande i ditt arbete. Uppdraget ställer höga krav på ett gott samarbete då du kommer ha daglig kontakt med brukare, kollegor, anhöriga och chefer. Vi ser det som meriterande om du är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning inom vård- och omsorg samt om du har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. För att arbeta hos oss krävs det att du klarar läkemedelsprovet, skriftligt och muntligt samt den praktiska delen för läkemedelsdelegeringen i Tomelilla kommun. För att arbeta inom hemtjänsten är det även krav på körkort för manuellt växlad bil. Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor i tal och skrift. För att få arbeta inom vård och omsorg önskar vi ha ett utdrag från polisens belastningsregister.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  Omfattning: Timavlönad
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2023-04-16

  Referensnummer:
  A1206125

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Felicia Axelsson
  HR-assistent
  0709958416
  Felicia.Axelsson@tomelilla.se
 • Tomelilla kommun söker Byggnadsinspektörer!

  Publiceringsdatum: 2023-03-28
  Sista ansökningsdagen: 2023-04-23

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är en plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

  Arbetsuppgifter

  Byggenhetens uppdrag är att hantera ansökningar om bygglov, rivningslov, förhandsbesked, strandskyddsdispenser, anmälningspliktiga åtgärder och anmälningar om olovligt byggande. Avdelningen ger också allmänheten stöd och råd i andra lovrelaterade frågor och hjälper dem i bygglovsprocessen. Avdelningen bevakar att önskemål följer målen för den önskade bebyggelseutvecklingen i kommunen, kraven på den lokala miljön och en hållbar utveckling. Som byggnadsinspektör har du en viktig roll i Tomelillas utveckling. Du deltar i hela lovprocessen och handlägger start- och slutbesked inom bygglovsprocessen. I arbetet ingår att hålla tekniskt samråd, utföra arbetsplatsbesök samt hålla slutsamråd. Du ska även ge service till såväl allmänhet som professionella byggföretag i form av råd och upplysningar. I din roll som byggnadsinspektör ingår även att handlägga tillsynsärenden tillsammans med våra bygglovshandläggare. Även viss bygglovshandläggning kan förekomma.

  Kvalifikationer

  För en anställning krävs att du är utbildad byggnadsingenjör eller har motsvarande kompetens och erfarenhet, gärna som kontrollansvarig, konstruktör eller annan lämplig erfarenhet från byggbranschen. Tidigare erfarenhet av yrket som byggnadsinspektör och i kommunal förvaltning är meriterande liksom kunskaper av brand- och energifrågor. Ska kunna läsa och tyda tekniska ritningar, känna till exempelvis kontrollplaner och deras kontrollhandlingar. Goda kunskaper i PBF, PBL, BBR och EKS. Det är meriterande om du har god kunskap om och förmåga att tolka och tillämpa de lagar och regler som gäller inom området, så som plan- och bygglagen, plan- och byggförordningen, Boverkets byggregler, miljöbalken m.m. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bygglovshandläggning. Du är serviceinriktad och bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du har god samarbetsförmåga och är initiativrik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. B- körkort är ett krav. Vi ser framemot att läsa din ansökan!

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2023-04-23

  Referensnummer:
  A1205521

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Niklas Sommelius
  Samhällsbyggnadschef
  0417-18134
  niklas.sommelius@tomelilla.se