Lediga jobb

Här hittar du alla våra lediga jobb. Är du den vi söker?

Just nu har vi problem med länkningen av vissa jobbannonser. Istället kan du hitta dem här:

Tomelilla kommun söker undersköterska till särskilt boende!

 • Tomelilla kommun söker undersköterska till särskilt boende!

  Publiceringsdatum: 2020-03-19
  Sista ansökningsdagen: 2020-04-12

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. När du arbetar som undersköterska är du en del av människors vardag och arbetar med att stödja dem så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Placering kommer till största del vara på Norrevångs särskilda boende, det förekommer även arbete inom hemtjänst. I Tomelilla kommun arbetar vi med Heltidsarbete som norm, vilket bland annat innebär att alla nyanställningar är på heltid. Vi skapar förutsättningarna för att möjliggöra heltidsarbete vilket leder till många kollegor och större möjlighet till kompetensutveckling. Som undersköterska i Tomelilla kommun arbetar du ibland på en, men oftast på flera enheter

  Arbetsuppgifter

  Vi erbjuder dig: Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete. En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter. Ett tillfälle att få många nya kollegor med god kompetens och erfarenhet. Ditt arbete kännetecknas av stor variation, i ditt arbete ingår bland annat att ge praktiskt stöd med personlig omvårdnad, exempelvis stöd vid på- och avklädningar, dusch, hygien/toalettbesök och stöd vid förflyttningar. Du ger stöd vid måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden. Du ger läkemedel på delegering av SSK samt utför träningsprogram som rehab delegerar. Arbetet innebär även att ge brukarna guldkant på tillvaron i form av social samvaro, promenader och utflykter utifrån kundens egna önskemål.

  Kvalifikationer

  För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har ett intresse för vård och omsorgsarbete. Du tycker om att ta hand om andra människor och ge dem en god service. Det är också viktigt att du som person är flexibel och har ett gott bemötande i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ och har en god samarbetsförmåga. I arbetet förutsätts att du med stor nytta som medarbetare är engagerad och drivande i det ständiga förbättringsarbetet för ökad kvalité inom både individ- och verksamhetsnivå. För en anställning krävs att du har utbildning som undersköterska och en förutsättning för anställning är att du klarar läkemedelsprovet, skriftligt och muntligt samt den praktiska delen för läkemedelsdelegeringen i Tomelilla kommun. Körkort för manuellt växlad bil är ett krav. Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med kunder, anhöriga och kollegor i tal och skrift. Arbetet som undersköterska passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider, det vill säga schemalagda arbetstider på helger, kvällar, dag och natt. För att få arbeta inom vård och omsorg önskar vi ha ett utdrag från polisens belastningsregister, detta då du kommer samplaneras med andra enheter där lagen kräver ett sådant.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-04-12

  Referensnummer:
  A936077 - Kopia

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Anna Branse
  Enhetschef
  0417-180 44
  anna.branse@tomelilla.se
 • Sommarjobb - feriejobb 2020

  Publiceringsdatum: 2020-03-09
  Sista ansökningsdagen: 2020-04-12

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

  Arbetsuppgifter

  Det finns många olika verksamheter med varierande arbetsuppgifter du kan ansöka till. I din ansökan kommer du genom en enkät kunna önska var du helst vill arbeta. De olika verksamheterna är: • Gata, park och fastighet • Kultur, fritid och sommarorkester • Förskola och fritids • Vård och omsorg Du kan önska att jobba dessa veckor: 25-27 eller 28-30. I din ansökan kommer du genom en enkät kunna önska under vilken period du helst vill arbeta. Svar/kontakt på din ansökan får du via din mailadress som du uppgett i din ansökan.

  Kvalifikationer

  Alla ungdomar som är folkbokförda i Tomelilla kommun och fyllt 16 år men ännu inte är 18 år när arbetat påbörjas kan söka feriearbete. Vem som får anställning bestäms utifrån en lottning/matchning. Du lottas/matchas mot de olika veckoperioderna som finns tillgängliga och de verksamheterna du önskat. Du kommer få möjlighet att i din ansökan skriva lite om dig själv och varför du sökt arbetet. Berätta gärna om dina kunskaper, intressen eller drömmar. Vi har ett begränsat antal platser att erbjuda inom verksamheterna vilket innebär att du kanske inte får det jobbet du önskade. Med en god motivering och kunskap ökar du dina chanser för att få den platsen du vill ha.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  Omfattning: Timavlönad
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693).

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-04-12

  Referensnummer:
  A935571

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Maria Stensdotter
  Arbetsmarknadsenheten
  0709958352
 • Tomelilla kommun söker vikarier till Vård och Omsorg!

  Publiceringsdatum: 2020-03-18
  Sista ansökningsdagen: 2020-04-19

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun.

  Arbetsuppgifter

  Nu söker vi dig som vill arbeta inom äldreomsorg, LSS och socialpsykiatrin i Tomelilla kommun och har möjlighet att börja en anställning med kort varsel. Vi söker också dig som letar efter ett vikariat över sommaren 2020. För dig som är intresserad av att arbeta som vikarie inom särskilt boende eller inom hemtjänsten vill vi uppmärksamma att detta kan ske utanför Tomelilla centralort. Ett av hemtjänstteamen utgår från Brösarp samt att våra boende finns i Skåne-Tranås och i Brösarp. Vill du arbeta på särskilt boende är det därför viktigt att du kan ta dig dit, antingen med kollektivtrafik eller egen bil. Vi söker även vikarier till LSS-verksamheterna och socialpsykiatrin. I uppdraget ingår att ge stöd och omvårdnad till brukarna i deras vardag. Du är en viktig del i att motivera och stimulera dem till en meningsfull fritid. Du har kontakt med anhöriga, företrädare och andra personer som har betydelse för brukaren.

  Kvalifikationer

  För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har ett intresse för vård och omsorgsarbete, att du tycker om att ta hand om andra människor och ge dem god service. Det är också viktigt att du som person är flexibel och har ett gott bemötande i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ, har en god samarbetsförmåga och att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som undersköterska/ vårdbiträde kommer du att möta många människor i olika situationer. För oss är det viktigt att vi tillsammans ger bästa möjliga service för våra brukare. Inom äldreomsorgen är utbildning inom vård och omsorg meriterande samt erfarenheter av liknande arbeten. Inom LSS och socialpsykiatrin är det meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid, erfarenheter av liknande arbeten samt kunskap och erfarenhet av AKK och TAKK. För att arbeta som vikarie inom hemtjänsten har vi som krav att du har körkort för manuellt växlad bil. Vi erbjuder dig: - Möjlighet att arbeta på flera olika enheter. - Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete. - En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter. - Många nya kollegor med god kompetens och erfarenhet. För att arbeta inom Vård och Omsorg önskar vi ha ett utdrag från polisens belastningsregister. För en anställning inom LSS är det enligt lag krav på att uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Heltid / deltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-04-19

  Referensnummer:
  A941640

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Rikard Berndin
  HR-specialist
  0417 18205
  rikard.berndin@tomelilla.se
 • Lärare F-3

  Publiceringsdatum: 2020-03-23
  Sista ansökningsdagen: 2020-04-23

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Var med och skapa en skola där eleverna ges möjlighet att bli sitt bästa jag. Som medarbetare möts du med respekt i skapandet av en skola där ALLA vill göra skillnad för Tomelillas elever. Eleverna ska känna att de äger sin framtid och tror på möjligheten att kunna påverka den på ett positivt sätt. Byavångsskolan är en F-6 skola i Tomelilla centrum. Från tågstationen är det knappt 5 minuters promenad. Skolans fem fokusområden är Genrepedagogik, digitalisering, tillgänglig undervisning i alla klassrum, bedömning, ökad rörelse och utveckling av jämställdhet i undervisningen.

  Arbetsuppgifter

  Du kommer arbeta som lärare i årskurs 1. På Byavångsskolan lär vi tillsammans i genomtänkta, men påverkningsbara möten, dessa leds av förstelärare

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är behörig lärare årskurs F-3 . Vi ser det som meriterande om du har arbetat som lärare tidigare. Du är läraren som inspirerar elever till lustfullt lärande, har passion för undervisning och förmåga att skapa bärande relationer till våra elever. Du har ett positivt förhållningssätt, är tydlig och strukturerad i din lärarroll och ser möjligheter och lösningar. Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni undervisningen i syfte att uppnå högsta möjliga måluppfyllelse. Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Om du har kunskap inom fokusområdena språk- och ämnesutvecklande arbete/ genrepedagogik, tillgänglig undervisning, bedömning, digitalisering och ökad rörelse ser vi det som meriterande.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-04-23

  Referensnummer:
  A942432

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Tina Bjerström
  Bitr. rektor
  0709-958337
  tina.bjerstrom@tomelilla.se
 • Socialsekreterare till ekonomiskt bistånd sökes till Tomelilla Kommun

  Publiceringsdatum: 2020-04-02
  Sista ansökningsdagen: 2020-04-26

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Tomelilla kommun söker dig som vill arbeta som vikarierande socialsekreterare med ekonomiskt bistånd med tillträde snarast t.o.m september 2020. På enheten för ekonomiskt bistånd arbetar en 1:e socialsekreterare som handleder och stöttar dig i det dagliga arbetet. Utöver det är vi fyra socialsekreterare. Samtliga socialsekreterare har ansvar för mottagande av nya ärende samt löpande ärende. Vi erbjuder dig: Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete. Ett tillfälle att få nya kollegor med god kompetens och erfarenhet.

  Arbetsuppgifter

  Arbetsuppgifterna innebär handläggning inom ekonomiskt bistånd. Du kommer att utreda och besluta i rätten till ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen. Stora delar av handläggningsprocessen sker digitalt. Tillsammans med dina klienter och våra samarbetspartners arbetar du mot målet att klienterna ska bli självförsörjande. Andra arbetsuppgifter innefattar att utreda ärenden utifrån våld i nära relation samt att samverka med vår arbetsmarknadsenhet och andra myndigheter utifrån att individer ska få rätt insats.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har socionomexamen eller är socionomstuderande och är klar med din praktiktermin. Alternativt en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Att du är kunnig i socialtjänstens lagstiftning och har erfarenhet av socialt arbete är ett krav. Du ska även ha ett genuint intresse av att arbeta med människor som är i behov av hjälp och stöd. För att lyckas i rollen ska du vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, ha en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Om du har erfarenhet av att arbeta med utrednings- och myndighetsutövning samt erfarenhet från samverkan med andra myndigheter exempelvis genom praktik eller tidigare arbete ser vi det som meriterande. Meriterande: MI VINR Lösningsfokuserat arbete. Treserva

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: 3-6 månader
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-04-26

  Referensnummer:
  A945473

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Tina Svensson
  Enhetschef
  0417-180 00
  Tina.svensson@tomelilla.se
 • Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

  Publiceringsdatum: 2020-03-09
  Sista ansökningsdagen: 2020-04-30

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Lindesborgsskolan ligger i ett lummigt villaområde i Tomelilla, centralt med närhet till naturen. Det är kommunens största F-6 enhet med ca 320 elever. Skolan är byggd i ett plan med idrott-, slöjd- och musiksal. Eleverna har tillgång till en stor skolgård med bollplaner, gungor, klätterställningar, sandlådor samt en pulkabacke vintertid. Allt detta bidrar till många fysiska aktiviteter. Skolan jobbar aktivt med värdegrunden genom kamratstödjare och trygghetsteam. Här finns även klassråd, elevråd, matråd och biblioteksråd. Det ger eleverna inflytande över sin skolsituation samtidigt som de tränar den demokratiska processen. Undervisningen sker i åldershomogena grupper, men ibland arbetar skolan med gemensamma teman där åldrarna blandas. Fritidshemmet har tre avdelningar, Linden (förskoleklass och åk 1), Varglyan (åk 2) och Gladan (åk 3-6). Personalen arbetar i arbetslag för att skapa goda förutsättningar för att ge en stimulerande lärmiljö för barnen.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker nu 1-2 engagerade lärare till vårt fritidshem. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet, såväl enskilt, som i samarbete med arbetslaget och andra kollegor. Exempel på undervisning på fritidshemmet kan vara skapande, utforskande eller fysiska aktiviteter såväl utomhus som inomhus. Du är driven, intresserad av förändringsarbete och vill vara med och utveckla. Du verkar för att skapa en miljö där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Du ansvarar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I arbetsuppgifterna ingår löpande kontakt med vårdnadshavare. Du ansvarar för att ha en god överblick och omsorg över elevernas tid på fritidshemmet samt deras sociala situation. Under skoldagen har du en viktig roll ute på rasterna, är en trygg vuxen som barnen kan vända sig till. Under skoldagen kan du finnas som en extra resurs i de olika klasserna där du samverkar med lärarna.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt har en fritidspedagogexamen. Eftersom kommunikationen med barn, vårdnadshavare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser tidigare pedagogisk erfarenhet som meriterande.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet: Tillsvidare
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-04-30

  Referensnummer:
  A877232

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Emma Walters
  Bitr rektor
  0709-958164
  emma.walters@tomelilla.se
 • 2 Speciallärare med inriktning matematikutveckling och svenskutveckling

  Publiceringsdatum: 2020-04-06
  Sista ansökningsdagen: 2020-05-04

  Läs mer Visa mindre

  På Österlen skapar vi förutsättningar för hög livskvalitet där Tomelilla kommun är plats för inspiration och utveckling. Kommunen har cirka 800 medarbetare och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, delaktighet genom tillit och möjlighet till balans mellan jobb och fritid. Vi är just nu på en utvecklingsresa med fokus på att effektivisera och förbättra vår service. Vår ambition är att vara ledande i att ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen ger. Kort sagt- vi ska göra det enkelt för alla som bor i, verkar i eller besöker Tomelilla kommun. Var med och skapa en skola där eleverna ges möjlighet att bli sitt bästa jag. Som medarbetare möts du med respekt i skapandet av en skola där ALLA vill göra skillnad för Tomelillas elever. Eleverna ska känna att de äger sin framtid och tror på möjligheten att kunna påverka den på ett positivt sätt. Byavångsskolan är en F-6 skola i Tomelilla centrum. Från tågstationen är det knappt 5 minuters promenad. Skolans fem fokusområden är Genrepedagogik, digitalisering, tillgänglig undervisning i alla klassrum, bedömning, ökad rörelse och utveckling av jämställdhet i undervisningen.

  Arbetsuppgifter

  Du kommer att arbeta som speciallärare i matematik eller i svenska. I uppdraget ingår att arbeta tillsammans med elever i behov av särskilt stöd både i klass och enskilt. Du kommer att ingå i skolans lokala elevhälsoteam. Du kommer vara en drivkraft för skolans utvecklingsområde mot ökad måluppfyllelse. Kartläggningar samt upprättade av åtgärdsprogram är också en del av ditt arbete. Med digitala verktyg som naturliga inslag i arbetet ges du goda möjligheter att arbeta varierat. Tidigare erfarenhet av att arbeta med Digilys är meriterande.

  Kvalifikationer

  Du har lärarexamen med behörighet att undervisa 1-6. Du har goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning och du är obehindrad i svenska språket i tal och skrift. Du är engagerad för undervisning och drivs av utmaningar som ställer krav på kreativitet och lösningsfokus. Du är tydlig, strukturerad och har en god initiativförmåga. Du trivs med att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständig. Tjänsten förutsätter att du har Intresse för det främjande och förebyggande arbetet i skolan. Positivt förhållningssätt. Du utvecklar undervisningen med kollegor i syfte att uppnå högsta möjliga måluppfyllelse. Du har god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

  Anställningsvillkor

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid
  Varaktighet:
  Antal platser:

  Övrigt

  Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast:

  2020-05-04

  Referensnummer:
  A946109

  Sök jobbet   

  Frågor kring tjänsten

  Tina Bjerström
  Bitr. rektor
  0709-958337
  tina.bjerstrom@tomelilla.se