Feriejobb

Kontakta oss

Kontaktpersoner för feriejobb:

Ann-Sofie Wedberg
E-postann-sofie.wedberg@remove-this.tomelilla.remove-this.se

Maria Stensdotter
E-post: maria.stensdotter@remove-this.tomelilla.remove-this.se

 

Varje sommar erbjuder Tomelilla kommun feriejobb för kommunens ungdomar. Feriejobb är sommarjobb med handledning och ett bra tillfälle att prova på hur det är att jobba hos oss. Syftet är att ge ungdomar erfarenhet av arbetslivet, det är också ett sätt att introducera Tomelilla kommun som arbetsgivare.  

Alla ungdomar som är folkbokförda i Tomelilla kommun och fyllt 16 år men ännu inte är 18 år när arbetat påbörjas kan söka feriejobb. Det finns många olika verksamheter som du kan välja på i din ansökan.

Arbetsuppgifter

Det finns många olika verksamheter med varierande arbetsuppgifter du kan ansöka till. I din ansökan kommer du genom en enkät kunna önska var du helst vill arbeta.

De olika verksamheterna är:

  • Gata, park och fastighet
  • Kultur, fritid och sommarorkester
  • Förskola och fritids
  • Vård och omsorg

Du kan önska att jobba dessa veckor:
25-27 eller 28-30.

I din ansökan kommer du genom en enkät kunna önska under vilken period du helst vill arbeta. Svar/kontakt på din ansökan får du via din mailadress som du uppger i din ansökan.

Kvalifikationer

Alla ungdomar som är folkbokförda i Tomelilla kommun och fyllt 16 år men ännu inte är 18 år när arbetat påbörjas kan söka feriejobb. Vem som får anställning bestäms utifrån en lottning/matchning. Du lottas/matchas mot de olika veckoperioderna som finns tillgängliga och de verksamheterna du önskat.

Du kommer få möjlighet att i din ansökan skriva lite om dig själv och varför du sökt arbetet. Berätta gärna om dina kunskaper, intressen eller drömmar. Vi har ett begränsat antal platser att erbjuda inom verksamheterna vilket innebär att du kanske inte får det jobbet du önskade. Med en god motivering och kunskap ökar du dina chanser för att få den platsen du vill ha.

Ansökan

Ansökan är öppen till den 12 april och du kommer få svar i mitten/slutet av maj.

Kontaktperson för feriejobb:

Ann-Sofie Wedberg
E-postann-sofie.wedberg@remove-this.tomelilla.remove-this.se

Maria Stensdotter
E-post: maria.stensdotter@remove-this.tomelilla.remove-this.se

 

Senast uppdaterad: 2020-03-17