Smedstorps by i Tomelilla kommun är ett expanderande och levande samhälle, mellan Tomelilla och Simrishamn. Smedstorp har Pågatågsstation och erbjuder utmärkta förutsättningar för dem som vill pendla till arbetet. Även ortens företag erbjuder arbetsplatser för många.

Läget mitt på Österlen och de goda kommunikationerna innebär att du har nära till allt; service, naturupplevelser och havsbad. I gårdsbutiker omkring byn kan du handla lokalt producerad mat. Orörd natur finns på cykelavstånd i Listarums lummiga naturreservat. Sommartid arrangeras årligen den stora Smedstorpsmarknaden.

Som Smedstorpsbo har du tillgång till bl a familjedaghem, förskola, grundskola, fritidshem, livsmedelsaffär med postservice, utomhusbad och idrottsplats. Övrig service finns i Tomelilla.

Ledigt i Smedstorp

I den här kartan kan du se var tomterna ligger och hur stora dem är.
- Gröntonade ytor innebär att tomten är ledig.
- Gultonade ytor innebär att tomten är reserverad.

Gårdlösavägen
Detaljplanelagd mark för bostäder.

Gökottevägen
Byggklara tomter. Tomterna ägs inte av Tomelilla kommun. Vid intresse att köpa tomt kontakta kommunen för vidare information.

Källvägen
Detaljplanelagd mark för bostäder. Marken ägs inte av Tomelilla kommun. Vid intresse att köpa marken kontakta kommunen för vidare information.