Driftinformation

Published:

Vattenavstängning Rosencrantzgatan torsdag 17/10

På grund av ett arbete på måste vi stänga av vattnet till ett par fastigheter på Rosencrantzgatan. Vattnet  stängs av torsdag 16/10 klockan 14. De som blir drabbade får ett meddelande via telefon. 

Boende i närområdet kan få problem med missfärgat vatten och luft i ledningarna.…

Published:

Vattenavstängning Björkebogatan onsdag 16/10

På grund av ett arbete på måste vi stänga av vattnet till ett par fastigheter på Björkebogatan. Vattnet planeras att stängas av onsdag 16/10 klockan 08, exakt tid kommer inom kort. De som blir drabbade får ett meddelande via telefon. 

Boende i närområdet kan få problem med…

Published:

Vattenavstängning Grönegatan tisdag 15/10

Uppdatering - avstängningen kommer vara tisdag 15/10 klockan 13 istället på grund av omplanering av arbetet.

På grund av ett arbete på måste vi stänga av vattnet till ett par fastigheter på Grönegatan. Vattnet stängs av onsdag 16/10 klockan 08. De som blir drabbade får ett…

Published:

Vattenavstängning på Rosencrantzgatan är klar

Uppdatering klockan 11.40 - arbetet är klart och vattnet är nu tillbaka.

På grund av ett arbete på måste vi stänga av vattnet till ett par fastigheter på Rosencrantzgatan. Vattnet stängs av tisdag 15/10 klockan 08. De som blir drabbade får ett meddelande via telefon. 

Boende i…

Published:

Avstängning på Rosencrantzgatan

Måndagen den 14/10 till och med tisdagen den 15/10 stängs delar av Rosencrantzgatan för trafik. Det är en VA- inkoppling som orsakar avstängningen. 

Rosencrantzgatan stängs av en bit från korsningen Byavägen på båda sidor. 

Published:

Arbete i Kronoskogen och Skogsbacken

Som en del av utvecklingen av området Skogsbacken och Kronoskogen kommer skogliga åtgärder (gallring och avverkning) att pågå under v. 41 och 42.

Under tiden arbetet pågår kan det vara lite rörigt i områdena, men målet är att det sedan kommer att bli bättre och gynna flera av de…

Published:

Avstängningar gällande Byavägen, Tomelilla

19-09-25 –19-09-27
Vägen kommer vara avstängd i en del av korsningen Adelgatan/Byavägen. Det går att köra på Byavägen men inte förbi järnvägsövergången. Även korsningen Adelgatan/Kyrkogatan påverkas. Avspärrningarna sker mellan onsdag den 25/9 och fredag 27/9.


19-09-05

Nästa…

Published:

Arbete på Karlsborgsområdet

20190903
Gång- och cykelvägen på Karlsborgsområdet kommer vara avstängd från den 6 september och cirka en vecka framåt. Avstängningen är nödvändig för fortsatt utbyggnad av gator, vatten och avlopp i området. 

Gång- och cykeltrafik hänvisar vi till befintliga cykelvägar öster om…

Published:

Cykelväg längs villagatan

2019-06-13

Utbyggnad av cykelväg på den östra sidan av Villagatan, mellan Disponentgatan och Lindesborgsvägen. Det kommer även ske ett byte av vattenledningen på den här sträckan. Arbetet delas in i två etapper. Etapp 1 blir sträckan mellan Disponentgatan – Ingenjörsgatan och…