Fiber i Tomelilla kommun

UTBUD AV TJÄNSTER

Vilket utbud av tjänster du har tillgång till beror på vilken leverantör du är ansluten till.
 

PROJEKT AGUSA - ELJARÖD

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

 
Klicka på områdena i kartan för mer information.Om du bor i ett område där det finns mer än en aktör som erbjuder fiber och vill veta mer om priser och utbyggnadsplaner var vänlig kontakta respektive företag nedan:

Prata gärna med dina grannar och se vad ni tillsammans väljer. Desto fler som väljer samma aktör i samma område desto större blir chansen att få fiberanslutning snabbare.

Har du gjort en beställning till två aktörer så kan du se här vad konsumentverket skriver kring avbeställning.

Klicka på områdena i kartan för mer information.Gör en efterbeställning

Bor du i ett område på landsbygden där det redan finns fibernät som ägs av Tomelilla kommun och din fastighet inte är ansluten är du välkommen med en intresseanmälan av efteranslutning. Vi tar sedan fram ett pris på efteranslutning och du får göra en beställning.

Efteranslutningar är möjliga att göra när det finns två eller fler intresseanmälningar av efteranslutningar inom samma område. Vi samlar löpande in intresseanmälningar av efteranslutningar för att kunna planera för dessa.   

Kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott har beslutat att anslutningsavgiften för efteranslutningar ska vara den faktiska kostnaden att ansluta fastigheten till fibernätet plus en fast avgift på 8000 kr (exkl. moms). Kostnaden för en efteranslutning är alltid minst 20 000 kr (exkl. moms)

Var vänlig maila ditt ärende och din adress eller fastighetsbeteckning till
monika.jingmond@remove-this.tomelilla.remove-this.se

Klicka på områdena i kartan för mer information.Klicka på områdena i kartan för mer information.